Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszka.xww pisze:Cze Filet
[...]
Monsieur Roland
Dla kumpli Roll
Lapa
Myszka.xww pisze:Drogi Filemonie
Khem khem
jak widze, bardzo spowazniales
Gdzie ten Filemon - wesolek z dawnych czasow?
czy Ty aby nie miales zbyt dlugiego kontaktu ze znacznie od siebie mlodszym pokoleniem?
A moze wplyw na Ciebie ma trapiaca Cie obecnie dolegliwosc?
Wybacz me poczatkowe maniery
ale jak sie przebywa w towarzystwie z podfruwajka i ulomnym rozumowo mlodziencem
to nic innego nie pozostaje, jak sie dostosowac.
Na szczescie ratuje mnie Hanka. Bardzo zazywna jejmosc w stosownym wieku. Wprawdzie zdarza jej sie przespac caly dzien, ale znajduje z rzadka czas na pogawedke.
Niestety, tutaj, w tym towarzystwie o bardziej intymnych rzeczach sie dyskutuje
Warto jednak pamietac, iz przynosi to spodziewane efekty w postaci calkiem przyzwoitych porad
np. taki kurczak. Bardzo dobre danie. I moge je spokojnie spozywac. Delicje. Sprobuj przedyskutowac ta sprawe ze swoimi.
Dotarly mnie wiesci, o postawie rzeczonego Gandalfa, niemniej wyrzuty czynione przez wlasne klaki do przyjemnosci w zadnym razie nie naleza. Przekaz prosze ode mnie wyrazy wspolczucia.
Zycze Ci, moj drogi, jak najszybszego powrotu do zdrowia i prawdziwego jedzenia, zas Twym wspolmieszkancom duzo spokoju i pelni sil jak najdluzej.
Uszanowania
Monsieur Roland
PS. Otrzymalismy dzisiaj od naszych ludzi urocza, niezwykle intymna toalete. Niestety, to polinteligentne diable, Misza, uparl sie, ze to nowa sypialnia. Od dwoch godzin blokuje do niej dostep i chrapie tam, az echo niesie. Chyba czeka mnie powazna, ojcowska rozmowa z nim.
Roll
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 81 gości