tajdzi pisze:kurcze, a miałam szansę ostatnio, jak Ciebie nie było wynieść Midgała... Ale Mysza podejrzanie mi na ręce ciągle patrzyła![]()
Ona tek zawsze patrzy.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tajdzi pisze:kurcze, a miałam szansę ostatnio, jak Ciebie nie było wynieść Midgała... Ale Mysza podejrzanie mi na ręce ciągle patrzyła![]()
magna79 pisze:tajdzi pisze:kurcze, a miałam szansę ostatnio, jak Ciebie nie było wynieść Midgała... Ale Mysza podejrzanie mi na ręce ciągle patrzyła![]()
Ona tek zawsze patrzy.Ja go chciałam wynieść jak Mysza z gór wróciła i była zajęta rozpakowywaniem plecaka, ale też nie dało rady.
![]()
Ann_pl pisze:magna79 pisze:tajdzi pisze:kurcze, a miałam szansę ostatnio, jak Ciebie nie było wynieść Midgała... Ale Mysza podejrzanie mi na ręce ciągle patrzyła![]()
Ona tek zawsze patrzy.Ja go chciałam wynieść jak Mysza z gór wróciła i była zajęta rozpakowywaniem plecaka, ale też nie dało rady.
![]()
Ale on jest taki grubasny, ze starczy na Was 4
Mysza pisze:to sie jeszcze zapytam czy ktoś ma plastikowe talerzyki?
Skoro jedzenie będzie
magna79 pisze:Ann_pl pisze:magna79 pisze:tajdzi pisze:kurcze, a miałam szansę ostatnio, jak Ciebie nie było wynieść Midgała... Ale Mysza podejrzanie mi na ręce ciągle patrzyła![]()
![]()
Ale on jest taki grubasny, ze starczy na Was 4
Ale ja zaborcza jestem, nie lubie się dzielić.![]()
Talerzyki mogę przywieźć, na pewno jakieś znajdę, a jak nie, to kupię.
Ann_pl pisze:Czyzbym widziala zapotrzebowanie na jupiki?
Ann_pl pisze:Czyzbym widziala zapotrzebowanie na jupiki?
Ann_pl pisze:Bedziecie bezalkoholowe napoje pic?
Atka pisze:Ann_pl pisze:Bedziecie bezalkoholowe napoje pic?
Kierowca będzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 120 gości