MASKOTECZKI wszystkie mają domki :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2005 19:59

jasenka pisze:Wracam sobie z pracy do domu i co? Maxi Lucy i Mini Lucy obie wrzeszczą w kuchni, że micha pusta!!!

Reszta przybyła dopiero, jak zaczęłam napełniać miski.

Karmienie sześciu kotów w jednej kuchni to jest dopiero wyczyn :wink:! Podziwiajcie mnie :wink:!!!

A Misiaczek pewnie wskakuje na blat i sprawdza, czy uczciwie nakładasz do miseczek? :D

------

Majka, dlaczego piszecie z TŻ jako goście?
Nie chcecie zarejestrować się na forum na stałe?

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Czw wrz 01, 2005 21:02

Wojtek pisze:A Misiaczek pewnie wskakuje na blat i sprawdza, czy uczciwie nakładasz do miseczek? :D

Nie, ale wrzeszczy prawie tak głośno jak Luśka żebym uczciwie nakładała... A potem sie z Luśką na miski zamienia, bo ona ma przecież większe chrupki :wink:! Muszę stać nad michami i pilnować, żeby wszystko jadło swoje, odpowiednio do wieku!

Wojtek pisze:Majka, dlaczego piszecie z TŻ jako goście?
Nie chcecie zarejestrować się na forum na stałe?

No właśnie! Maskotkowa Mafia Bemowska Wam nie odpuści :twisted: :twisted: :twisted:!!! Coco MUSI mieć własny watek na "Kotach", a do tego konieczna rejestracja!
Może dopiszemy do umowy adopcyjnej punkt o konieczności zarejestrowania się na Forum i zdawania codziennych relacji z życia Coco w nowym domku :wink:? :smiech3:
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Od: Wto lip 20, 2004 9:15

Post » Czw wrz 01, 2005 21:05

I jeszcze jedno... Bardzo po cichutku, nie zapeszając, poprosimy o kciuki za Felisię...

Na razie sza! Więcej powiem w przyszłym tygodniu :).
Aleksandra + dwóch synów, cztery (na razie ;) ) ogony kocie i jeden (wystarczy ;) ) psi.

jasenka

Post » Czw wrz 01, 2005 23:22

jasenka pisze:I jeszcze jedno... Bardzo po cichutku, nie zapeszając, poprosimy o kciuki za Felisię...

trzymam o nic nie pytam
ciekawe czy to to, o czym myślę

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Pt wrz 02, 2005 7:05

jasenka pisze:I jeszcze jedno... Bardzo po cichutku, nie zapeszając, poprosimy o kciuki za Felisię...

:ok:
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Pt wrz 02, 2005 8:14

Kocurro pisze:trzymam o nic nie pytam
ciekawe czy to to, o czym myślę

Niestety to nie to, o czym myślisz... Ale też coś fajnego :).

jasenka

Post » Pt wrz 02, 2005 8:20

Kto przychodzi dzisiaj robić "pa-pa" małej Coco?
Zapraszamy.

Będzie można podziwiać pokaz karmienia sześciu kotów w jednej kuchni. Następnie w planie jest obserwacja gonitwy po domu, ewentualnie zapasy "małych wiewiórek".

I specjalne atrakcje przygotowała Felisia. Jesli duża liczba ludzi jej nie onieśmieli, nasz "dziki kotecek" zaprezentuje podbieganie do ludzia z postawionym ogonkiem, głośne mruczanko i strzelanie baranków :D. (Aż sama nie moge w to uwierzyć, ale właśnie tak zostałam powitana dzisiejszego ranka :D)

TŻ stwierdził, że to "metoda na uwolnienie" daje takie doskonałe rezultaty, że z dziczków robią się "oswojaki" :D!

jasenka

Post » Pt wrz 02, 2005 9:40

Przyjdę :)

Wojtek

Post » Pt wrz 02, 2005 14:49

ja tez bede:D

Gen

Od: Czw paź 21, 2004 11:59

Post » Pt wrz 02, 2005 19:07

Misiaczek właśnie pojechał do własnego domku :)
Miał pięcioosobowy komitet pożegnalny, dostał wielką wyprawkę, a nowi opiekunowie sprawili mu transporterek, w którym zmieści się całe stado kotów :D

Wojtek

Post » Sob wrz 03, 2005 8:24

No i stało się :D!

Coco jest już w nowym domku. Szybciutko poczuła się, jak u siebie, po czym zasnęła nowej Pani na kolanach :D.

A u nas jakoś pusto... Maxi Lucy tęskni za Mini Lucy... Ale Mori i Felisia nie dają jej długo rozpaczać. Od rana szalone gonitwy :D!

jasenka

Post » Sob wrz 03, 2005 8:25

Prosimy Administratorów o zdjęcie ogłoszenia o Coco ze strony adopcyjnej :D.

jasenka

Post » Sob wrz 03, 2005 11:31

przegapiłam pożegnanie Coco :cry:
wszystkiego dobrego w nowym domku, koteczku!

Kocurro

Od: Nie sty 11, 2004 20:31

Post » Sob wrz 03, 2005 12:02

Kocurro, dziękuję w imieniu Coco i jej nowych rodziców (mam nadzieję, ze się jeszcze dziś pojawią :)).

Kilka fotek z ostatniego dnia Coco u nas (na fotkach nie tylko Coco oczywiście :D):

Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek*Obrazek

Jak widać moja kochana Lucy zupełnie już "zmamiała" :wink:.

jasenka

Post » Sob wrz 03, 2005 18:33

Uwaga! Nasza malutka Coco nadaje z nowego domku tu: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31692 . Prosimy wszystkich o powitanie Coco i jej nowych rodziców na Forum :D!

jasenka

[poprzednia][następna]