starsza kotka PILNIE szuka domu- Warszawa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw wrz 01, 2005 16:13 starsza kotka PILNIE szuka domu- Warszawa

12-letnia bura wysterylizowana koteczka, posiadająca wszystkie szczepienia, PILNIE szuka nowego domu. Jej opiekunka wyjeżdża 12.09. na stałe za granicę i kici grozi azyl :(
Tel. 812 64 31, 0500 409 679
Gość

Post » Czw wrz 01, 2005 16:25

Po 12 latach właścicielka nie pokwapi się, aby znaleźć dom.. najlepszy z najlepszych dla kotki, z którą spędziła tak duży kawał czasu, tylko zamierza oddać do azylu :?: bo z postu wynika, że bierze to w ogóle pod uwagę :? mam nadzieję, że to tylko chwyt na litość, a nie prawda :evil:
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Czw wrz 01, 2005 17:51

to mój post, zapomniałam się zalogować :oops: niestety, właścicielka BIERZE to pod uwagę, ogłoszenie daję z ramienia tegoż azylu... Chciałabym, aby kicia trafiła z domu do domu...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw wrz 01, 2005 19:14

ja ku**** przepraszam...
po 12 latach wspolnego zycia??!!

bieeeednaaaa kicia. jesli ktos sie nad nia nie zlituje to ona w tym azylu umrze z tesknoty...

i to sie nazywa ludzka wdziecznosc... zwierze nigdy by nie opuscilo wlasciciela po 12 latach tylko dlatego ze w niemczech jest fajna praca, lepsze zarcie czy cos...

licze ze kiciunia znajdzie domeczek...
Nie robię już drapaków.
Sprzedaję chusty do noszenia dzieci

covu

Od: Nie sty 09, 2005 9:56

Post » Czw wrz 01, 2005 20:01

Macie racje że szlag Was trafia na beznadziejną właścicielkę!
Opiekunka jest bez serca, ale to teraz nie ważne.
Istotne jest aby jej koteczka znalazła normalny dom.
W przytułku po prostu umrze :(

Ragga

Od: Pt sie 12, 2005 0:23

Post » Pt wrz 02, 2005 14:52

Ragga pisze:Macie racje że szlag Was trafia na beznadziejną właścicielkę!
Opiekunka jest bez serca, ale to teraz nie ważne.
Istotne jest aby jej koteczka znalazła normalny dom.
W przytułku po prostu umrze :(

Może nie umrze, bo zapewniamy kotom jak najlepsze warunki... ale nawet najbardziej super-hiper-extra schronisko nie zastąpi prawdziwego domu... :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09