Malutka szarunia szuka domq w Poznaniu!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2005 13:40

Oto zdjecie Szaruni, przzyslane przez mame Brauni.
No fajny kociak.

Obrazek

Catrina

Od: Pon kwi 18, 2005 11:53

Post » Śro sie 31, 2005 13:46

I co z domkiem?

gosiak

Od: Nie kwi 03, 2005 13:25

Post » Śro sie 31, 2005 13:55

Jak zwykle nie ma sie kto tym zajac a ja juz nie mam sily. Potrzebny jest transportdo Gorzowa. Ja nie mam samochodu, nie mam kasy, nie mam czasu, za to mam pelno swoich niezalatwionych spraw :evil:
Brauni jedzie na wakacje i tematu nie pociagnie. Rozmawialam z mama Brauni, ze moge wziac kociaka na przechowanie ale zaistnialy pewne b. wazne okolicznosci z powodu ktorych na pewno nie wezme malej na przechowanie. NIE MOGE.
Nie wiem co robic.
Jesli bedzie ktos kto wezmie mala i zawiezie do Gorzowa to domek jest, jesli nie to trudno, mi sie juz zapas uczuc skonczyl, jestem WYPALONA i ZALAMANA i nie dam rady.

Catrina

Post » Śro sie 31, 2005 13:58

daleko do tego Gorzowa od nas?

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 31, 2005 14:19

Catrino ja ja wezme na przechowanie

Azis do Gorzowa jest 135 km
Obrazek

Ania Z

Od: Śro lip 07, 2004 10:34

Post » Śro sie 31, 2005 14:23

Ania Z pisze:
Azis do Gorzowa jest 135 km

oh shit! :(
nie bede głosno mówic, ale moze AnetS z męzem ja zabiorą autem :)

azis

Post » Śro sie 31, 2005 14:31

azis pisze:nie bede głosno mówic, ale moze AnetS z męzem ja zabiorą autem :)

może pójdzie łatwiej niz myślimy, Catrina sie nam zregeneruje :) potrzymam sobie po cichutku :ok:
Obrazek

Ania Z

Post » Śro sie 31, 2005 20:21

Ania Z pisze:
azis pisze:nie bede głosno mówic, ale moze AnetS z męzem ja zabiorą autem :)

może pójdzie łatwiej niz myślimy, Catrina sie nam zregeneruje :) potrzymam sobie po cichutku :ok:

Aniu - kciuki za domek tymczasowy u Catriny nic tu nie pomoga :( U maluchow, ktore miala na przechowaniu wykryto panleukopenie, wiec nie ma szans na przyjecie zadnego nie zaszczepionego kotka do Kasi.
Poza tym, wierzcie mi - Catrina jest naprawde baaardzo zmeczona i wycienczona opieka nad chorymi kociakami. Nalezy ja podziwiac za to, co do tej pory zrobila i trzymac mocno kciuki za to, by jak najszybciej odpoczela i doszla do siebie! :ok:
Kasiu - za wszystko, co zrobilas i robisz dla kociakow :1luvu:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Śro sie 31, 2005 21:26

Mircea znam sytuacje, jestem w kontakcie z Catrina kciuki to ja trzymam za domek docelowy dla koteczki i za transport
szarunia trafi jutro do mnie i ja się nia zaopiekuję do czasu gdy będzie mogła iśc do nowego domku, to już postanowione
Obrazek

Ania Z

Post » Śro sie 31, 2005 22:17

Ania Z pisze:Mircea znam sytuacje, jestem w kontakcie z Catrina kciuki to ja trzymam za domek docelowy dla koteczki i za transport
szarunia trafi jutro do mnie i ja się nia zaopiekuję do czasu gdy będzie mogła iśc do nowego domku, to już postanowione

Uuuppppss, to ja przepraszam - myslalam, ze o kciuki za domek tymczasowy u Catriny chodzilo :oops: Male zawirowania na laczach :oops:

A za domek docelowy i transport trzymam kciuki jak najmocniej :ok: :ok:
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Czw wrz 01, 2005 6:51

mircea pisze:
Ania Z pisze:Mircea znam sytuacje, jestem w kontakcie z Catrina kciuki to ja trzymam za domek docelowy dla koteczki i za transport

Uuuppppss, to ja przepraszam - myslalam, ze o kciuki za domek tymczasowy u Catriny chodzilo :oops: Male zawirowania na laczach :oops:

A za domek docelowy i transport trzymam kciuki jak najmocniej :ok: :ok:

Zdarza się :wink:
I myślę, że wczorajszy dzień i jego wydarzenia też miały wpływ :?

Za kciuki już dziękujemy i prosimy o więcej :)
Obrazek

Ania Z

Post » Czw wrz 01, 2005 10:29

Domek zdecydowala sie w ostatecznosci na innego kotka... Szarusia ma dom tymczasowy u Ani Z -za chwile jedziemy ja przejac pod opieke. Moze dobrze sie stalo, bo domek chce kota ale nie ma doswiadczenia w opiece a Szarusia nie jest sprawdzona wiec moze miec kk, swierzb i inne g...

Catrina

Post » Czw wrz 01, 2005 12:57

Kicia jest już u mnie :)
przeszła przegląd u weta, została odrobaczona
wet powiedział, że wygląda jakby wyszła z kopalni :roll:
kot zdrowy, ale musi przejść tygodniowa kwarantannę
szukamy domku
później założę jej nowy wątek :)
Obrazek

Ania Z

Post » Czw wrz 01, 2005 13:51

Fajna ta Szarusia, taka pewna siebie i taka pogodna. U weta byla dzielna, nic sie nie wyrywala. Futerko troche zakurzone ale jest ladna, klasyczna burasia. Pysio ma wdzieczne i bardzo dziewczece :D . Trzeba jak najszybciej dac jej dobry dom gdzie bedzie kochana i rozpieszczana. Podziwiam ta kicie ze jest taka mala a taka zaradna. Miedzy tymi tirami i tramwajami udalo jej sie przetrwac.

Catrina

Post » Czw wrz 01, 2005 14:27

nattyg na watku na kotach o Larze i Lunie pytala o szaruske mala w Poznaniu.
jej mail:
nattyg@interia.pl

azis

[poprzednia][następna]