Dwa rudzielce - mają domek ! :D

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 26, 2005 9:44

AnetS- Ty jak sw.Mikołaj prawie...:)
Ja moze najpierw przejrzę watek tarnsportowy zanim sie na wycieczke wybierzemy ;)

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Pt sie 26, 2005 11:19

Aneta, jesteś boska :love:

Jakby co, to ja się chętnie dołożę na paliwo, aby kotki mogły jechać do tego Krakowa...

Ale zaczekajcie. Na razie czekam na wiadomości od pani Ani albo od tej dziewczyny z Krakowa. Jeśli sprawa adopcji będzie ustalona, możemy kombinować z transportem. I fakt, przejrzymy najpierw wątek transportowy. A więc po kolei. Na razie czekamy. Ja tymczasem umieszczę może ogłoszenia o kotkach w jakichś jeszcze serwisach internetowych, a jutro zadzwonię do Pani Ani.
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)
http://emberiza.deviantart.com/

Obrazek

Pleiades

Od: Czw lip 29, 2004 13:07

Post » Pt sie 26, 2005 12:44

Słuchajcie, świetnie się składa, że macie domek dla obydwu kotków, ja już mam wreszcie swojego rudzielca! Jest boski! Trzymam kciuki żeby domek w Krakowie był super.I dziękuję za chęć pomocy :D

Vita

Od: Czw sie 04, 2005 22:26

Post » Śro sie 31, 2005 9:51

Hop maluchy!

Co tam u WAS?????
Obrazek Obrazek & Obrazek moja Zosia za TM
Obrazek GG 1227800Obrazek

AnetS

Od: Śro sie 10, 2005 17:30

Post » Śro sie 31, 2005 11:18

w TRANSPORTOWYM jest oferta poznań- wawa, a potem wawa- kraków. Tak wiec wycieczka nie bylaby chyba potrzebna.
Tyle, ze taka cisza tu zapadła....

azis

Post » Śro sie 31, 2005 13:11

Ja też nic nie wiem... :( Telefon milczy, maile milczą :/ Chyba trzeba nadal szukać domku...
Sorceress Pleiades, koty, Sorceress' Knight, dwa książątka półkrwi i mała czarownica :)

Obrazek

Pleiades

Post » Śro sie 31, 2005 13:20

Ja mam chętnych na rudego kocurka. Są z Olsztyna, wykastrują kotka w odpowiednim wieku. Mój podopieczny znalazł dom, więc obiecałam im, że poszukam kociaka dla nich.

esperanza

Od: Śro mar 23, 2005 9:53

Post » Śro sie 31, 2005 16:30

Do mnie się zgłosiły znów dwie osoby z pytaniem o te kotki.. Wszyscy są chętni, ale na jednego.. .Nie zostawimy tego drugiego przecież samego.. :( Jak pani Ania zgodzi się je oddzielnie wyadoptować, to transport będziemy organizować dopiero wtedy, jak oba będą miały trafić do nowych domków. Zgadzacie się dziewczyny ?

Poza tym widzę, że organizacja trochę kuleje. Wszyscy do mnie piszą w sprawie tych kotków, a przecież tylko pani Ania może podjąć decyzję o ich wyadoptowaniu. Mam nadzieję, że zainteresowane osoby będą do niej dzwonić. Ja panią Anię poinformowałam, że w razie pozytywnej decyzji mogę zorganizować transport, ale sama nie mogę przecież decydować o adopcji... Prosiłam panią w razie pozytywnej decyzji o kontakt ze mną w celu ustalenia szczegółów, no ale wiecie, jak trudno się z panią Anią gada przez telefon. Nie wiadomo, komu zechce wydać te kotki..
W każdym razie nie wiem, czy zainteresowane osoby w ogóle do tej Piły dzwonia, czy tylko mi w mailach zadają pytania... No niestety, nie wiem jak usprawnić nasze działania w poszukiwaniu domków kotkom :(

Obrazek

Pleiades

Post » Śro sie 31, 2005 17:59

Mam chętną osobę, ale na 1 kotka niestety :(
Czy to ciągle aktualne?

drevni.kocur

Od: Czw lip 28, 2005 9:54

Post » Śro sie 31, 2005 18:15

cały czas aktualne.

Obrazek

Pleiades

Post » Czw wrz 01, 2005 8:36

Hej. Podczytuję "miau" potajemnie od jakiegos czasu i wciagnelo mnie dokumentnie.Znalazlam Was jak szukalam domu dla malej znajdki (i udalo sie :lol: ). Czy te rudziaki dojechalyby ewentualnie do Szczecina? Nie moge nic obiecac, ale spytam kogos, kto "nosi sie z zamiarem na rudego" od dluzszego czasu. Jeszcze cos-czy te rudzielce sa zaszczepione i odrobaczone? tam sa dzieciaki i wiem, ze beda takie pytania.

Evika

Od: Wto sie 09, 2005 18:10

Post » Czw wrz 01, 2005 8:58

Słuchajcie, widzę , że jest sporo chętnych na te kotki.
Super by było, gdyby dało je sie umieścić do jednego domu.
Ale jeśli to się nie uda, to ja mam zamówienie na kocura.
Będę czekać na wiadomości od Was.
Jakby co, to dam jeszcze ogłoszenie na zakoconych.

PS. Z kim mam sie kontaktować w tej sprawie?

drevni.kocur

Od: Czw lip 28, 2005 9:54

Post » Czw wrz 01, 2005 9:01

Z Pleiades. Ona ma kontakt z tą panią z Pily u której kotki są.

azis

Post » Pt wrz 02, 2005 14:54

azis pisze:Z Pleiades. Ona ma kontakt z tą panią z Pily u której kotki są.

Telefon podawałam w pierwszym poście. Dzwońcie do pani Ani z Piły ! Te koty nie są moje i nie moge decydować o tym, komu je wyadoptować. Tylko pani Ania może udzielić o nich szerszych informacji oraz zgodzić się na adopcję. Ja służę wraz z forumowiczami pomocą w organizacji transportu kociaków do nowego domku, ale najpierw muszę wiedzieć, do kogo pani Ania zgodziła się kociaki wyadoptować.

Obrazek

Pleiades

Post » Pt wrz 02, 2005 14:58

Evika pisze:Hej. Podczytuję "miau" potajemnie od jakiegos czasu i wciagnelo mnie dokumentnie.Znalazlam Was jak szukalam domu dla malej znajdki (i udalo sie :lol: ). Czy te rudziaki dojechalyby ewentualnie do Szczecina? Nie moge nic obiecac, ale spytam kogos, kto "nosi sie z zamiarem na rudego" od dluzszego czasu. Jeszcze cos-czy te rudzielce sa zaszczepione i odrobaczone? tam sa dzieciaki i wiem, ze beda takie pytania.

Evika może poszukaj rudasów gdzieś bliżej najpierw? np w Gdańsku są do oddania..
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

[poprzednia][następna]