Relacje z nowych domków bedą w wątku na "Kotach". Pierwsza, o Sepci, już jest: http://forum.miau.pl/4-vt30653.html?start=45
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jasenka pisze:covu pisze:jasenka pisze:covu pisze:a czy ktores nie bedzie przypadkiem na ursynowie mieszkac??
bo moze odwiedze??
Coco będzie mieszkać na Kabatach!
W piątek jedzie do nowego domku. Wszystkich, którzy brali udział w "AKCJI MASKOTKI" i zechcą ją pożegnac i przy okazji poznać nowych Państwa zapraszamy w piątek na 17:00. Akcja pożegnalna zaplanowana jest do godziny około 18:00, bo potem jedziemy odwieźć malutką, a nowi Państwo mogliby się z deczka przerazić, gdyby na raz zjechało im do domu pół Forum.
a ja sie moge zjechac na kabaty?? mieszkam niedaleko
Myslę, ze pozwolimy nowym Państwu na trochę prywatnosci w tym pierwszym dniu i nie od razu zrobimy im w domu imprezkę. Na pozegnanie Coco u mnie zapraszam serdecznie
.
Olat pisze:Morusek jest absolutnie i bezdyskusyjnie boski!![]()
Olsniewający!
jasenka pisze:Olat pisze:Morusek jest absolutnie i bezdyskusyjnie boski!![]()
Olsniewający!
Wiem...
Do tego jest absolutnie i bezdyskusyjnie kochany!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jasenka pisze:Po spotkaniu oko w oko z wujkiem Timonem Coco postanowiła zwiać pod łóżko w sypialni. Wszystko byłoby ok, gdyby nie to, ze wujek Timon zwiał przed Coco dokładnie w to samo miejsce. Doszło do małej "wymiany syków" i wyjęłam Misia spod łóżka, zeby się uspokoił.
jasenka pisze:Pani z Bemowa przychodzi dziś oglądać Felisię. Pani dotąd "niezakocona". Nie jestem do końca przekonana, czy Feli to kot dla niej, ale ją wybadam. Pani chce koteczkę czarno - białą. Nawet jeśli ten domek nie będzie sie nadawał dla Felini (jest jeszcze nieufna, czasem syka i mam obawy, czy powinien ją wziąć ktoś niedoświadczony) to może będzie miejsce dla jakiegoś innego kotka. Pani jest "ciekawa świata" i wydaje się "podatna na dobre rady". Mamy chyba kilka krówek na Forum? Zobaczymy.
Relacje wkrótce.
Mysza pisze:jasenka pisze:Pani z Bemowa przychodzi dziś oglądać Felisię. Pani dotąd "niezakocona". Nie jestem do końca przekonana, czy Feli to kot dla niej, ale ją wybadam. Pani chce koteczkę czarno - białą. Nawet jeśli ten domek nie będzie sie nadawał dla Felini (jest jeszcze nieufna, czasem syka i mam obawy, czy powinien ją wziąć ktoś niedoświadczony) to może będzie miejsce dla jakiegoś innego kotka. Pani jest "ciekawa świata" i wydaje się "podatna na dobre rady". Mamy chyba kilka krówek na Forum? Zobaczymy.
Relacje wkrótce.
jasenka ja mam czarno bioałą koteczkę![]()
wątek Agrafka i Arbuzik
Agrafka się supwer nadaje na pierwszego kota, niekłopotliwa zupełnie jestNa jedynaczkę zresztą też by się nadała.
Arbuzik jest biało-czarno krówkowo łaciaty![]()
u Insomni są dwaj łaciacia kawalerowi i biało-bura dziewuszka- ale ta jeszcze nie do oddania bo dzika
Gen pisze:Niezaleznie od tego co napisala Jasenka
nie chcialabym byc osoba, ktora sprobuje zaadoptowac Moruska ...
czeka ja konfrontacja![]()
ten kot jest Wasz Jasenko
sama sporzadzilas dokumentacje zdjeciowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 35 gości