Pomocy!!! jeszcze 3 tygodnie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2005 0:07

Twoja koteczka nie odczuje TEJ sterylizacji inaczje niz normalnej. nie odczuje straty kociat jak w przypadku usypiania malcow po porodzie. Maluchy nie beda cierpialy, kicia nie bedzie cierpiala ( sterylka u DOBREGO weta) a ty bedziesz mogla spokojnie zajac sie soba i swoimi kotami.
uwierz nam - o dom dla burasa jest KOSZMARNIE ciezko, a nie musisz ich powoloywac na swiat.
Obrazek
Obrazek

lidiya

Od: Sob cze 08, 2002 0:05

Post » Śro sie 31, 2005 0:16

TO CHYBA NAJTRUDNIEJSZA DECYZJA W MOIM ZYCIU :cry: ALE ZAMIAST OPIEKOWAC SIE TYMI MALENSTWAMI POSTARAM SIE ZROBIC COS BARDZIEJ POZYTECZNEGO I ROZEJRZE SIE PO OKOLICY. MOZE GDZIES SA JAKIES NIEDOZYWIONE MALUCHY O KTORYCH NIEWIEM. Tak przy okazji powiedzcie mi czy istnieje jakas firma kurierska ktora humanitarnie przewozi zwierzeta??? chodzi o koty. trasa wielkopolska-warszawa??? prosze o pomoc. bo moge juz teraz pomoc rudej kotce sasiada!!!!!!!!!!!!!! :) [/i]

Emilia Wdowiak

Od: Sob sie 27, 2005 9:09

Post » Śro sie 31, 2005 0:19

jest - nazywa sie kocie transporty miau ;
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=21964
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Śro sie 31, 2005 0:35

mam jeszcze jedno pytanie czy mozna wysterylizowac 7 tygodniowa kociczke???to juztro do wet. zabiore nie tylko Klare ale i to male rude co pojedzie do warszawy.

Emilia Wdowiak

Post » Śro sie 31, 2005 0:41

pewno, że nie można. kocice sterylizuje sie po pierwszej rui. Jak mozna wysterylizowac 7 tygoniowe maleństwo :?: :?: :?: :!: :!: :!:
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 0:48

tak wczesnie bym nie sterylizowala
tu masz watek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=30935
Obrazek

Kaska

Od: Pt paź 17, 2003 21:24

Post » Śro sie 31, 2005 0:52

a skad ja to moglam wiedziec??? nie konczylam studiów wet tylko handlowe :evil: a jedyne sterylizowane zwierzeta jakie mialam to kocury przybledy ktore mimo wszystko zostawiaja swoj malo przyjemny zapach w domu :wink:

Emilia Wdowiak

Post » Śro sie 31, 2005 0:55

Emilia Wdowiak pisze:a skad ja to moglam wiedziec??? nie konczylam studiów wet tylko handlowe :evil: a jedyne sterylizowane zwierzeta jakie mialam to kocury przybledy ktore mimo wszystko zostawiaja swoj malo przyjemny zapach w domu :wink:

OK, przepraszam.
Moja reakcja rzeczywiście byla gwałtowna. Niesłusznie :roll:
Gość

Post » Śro sie 31, 2005 1:06

Przepraszam moja tez bo nie powiem abym trzymala sie nerwowo. Prawde mowiac moja Klara chyba wyczuwa moje zdenerwowanie bo cos dziwnie na mnie patrzy i stara sie przedemna prysnac do lazienki. I na koteczki(Punie i Funie- blizniaczki moje slodkie) warczy jak nigdy.... Nie powiem nastruj robi sie paskudny:(

Emilia Wdowiak

Post » Śro sie 31, 2005 6:46

Anonymous pisze:pewno, że nie można. kocice sterylizuje sie po pierwszej rui. Jak mozna wysterylizowac 7 tygoniowe maleństwo :?: :?: :?: :!: :!: :!:

Po pierwsze kotke można wysterylizować już przed pierwszą rują, chroni ją to przed wieloma chorobami między innymi przed guzem sutka.
Po drugie praktykuje się sterylizację od 8 tygodnia życia kociaka, ale z tego co się orientuję w Polsce robią to nieliczni.

Tutaj dokładne info na temat sterylizacji:
:arrow: http://www.vetserwis.pl/sterylizacja_kot.html
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

[poprzednia]