bo zostala w schronie jeszcze jedna koteczka czarna
tez troche chora
i moze ja by wziela ta dziewczyna
a wtedy to juz ja sie poswiece i tymczasowo moze u mnie byc
tak, pisalem powaznie, kotka juz dokazuje, caly czas chce chodzic po klawiaturze i nie moge pisac. niewiele trzeba bylo aby zaczela przypominac kotke a nie 7 nieszczesc. no czeka ją jeszcze zapoznanie z moja kotka. Je na potege, nadrabia zaleglosci,powina szybko byc zdrowa
jejku...jak się cieszę!!! Wróciłam przed chwilką z delegacji i natychmiast zasiadłam do kompa, a tu taka miła niespodzianka!!!! Super! w takim razie widać, że jak ja byłam w schronisku to już oni poprostu się wystraszyli, bo zbyt dużo osób się kręciło i pytało. Nie ważne, cudnie, że nie było zapóźno by ją uratować!!!! Jesteście wielcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Z kocim mrukiem,
Ramzio & Miłka żyjący w coraz lepszych stosunkach oraz Dominisia || Zapraszamy do Galerii!
rafek prosimy o codzienne zapiski z pamietnika na temat czarnulki.dzieki tobie , missieek i innym ktorzy brali udzial w tej akcji swiat wydaje sie byc inny.nie dla wszystkich ale wazne ze cos rusza.wielkie dzieki.a i missieek niech tez pisze co u jego gromadki.czy zdrowieją jak sobie radzi.
kolejny wątek swiadczący o tym, że anioły zaglądają do niekiedy bardzo smutnego kociego świata.. Jesteśccie wspaniali.. śledziłam ten wątek, był moment, że zwątpiłam, czy uda sie uratowaś śliczną, smutną koteczkę ze zdjęcia, a teraz cieszę się razem z Wami
Dżampa..Marusia..Domino..Domisia..Dziecko..Scarlet.. .. wszystkie za Tęczowym Mostem
Była tu prosba o pamietnik kotki, no ale ona gdzies pamietnik schowala Ja moge tylko napisac, ze to glodomorka, zawsze ma apetyt. Jeszcze lekko jest cieknie z oczka, ale to juz ostatki. Troszke jeszcze czasem kichnie. Ale poza tym szaleje, zrobila tu - jak bylem w pracy - ladny balagan.