Jestem w okolicy Chojnic, może uda mi się odwiedzić Jaśminę. Może nawet uda mi się pożyczyć aparat i parę fotek zrobić kici, bo ma tylko to jedno na pierwszej stronie.
Jaśminka ciągle szuka!
Moja pierwsza kocia miłość za TM Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)
Skleroza nie boli Sama byłam przy robieniu tych zdjęć
Nie byłam u Jaśminy, wracałam dość późno od Krysi i nie wpuszczono by mnie o tej porze do schroniska. Ale postaram się jeszcze przed 19 sierpnia tam zajrzeć, wtedy może uda mi się namówić Mirkę albo Sydney, żeby pojechały i pofocimy troszkę.
Moja pierwsza kocia miłość za TM Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)
Mam wieści o Jaśminie: wszystko, jak było. Czyli zdrowa i cierpliwa.
Jutro jedziemy do Krysi, to może uda mi się namówić dziewczyny na krótką wizytę u Jaśminki.
Zdjęć nie ma, nie mogłyśmy tam pojechać Cholera, obiecuję, że na początku września specjalnie do Jaśminy pojadę, bo to już drugi raz, kiedy nie udaje mi się tam dotrzeć!