Maluchy, kilka miotow, Otomin kolo Gdanska: PILNE

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2005 23:25 Maluchy, kilka miotow, Otomin kolo Gdanska: PILNE

Witam,
Bylam w weekend w Gdansku, zatrzymalam sie w gospodarstwie agroturystycznym "Tabun" w Otominie pod Gdanskiem. Bardzo fajne miejsce. Pani, ktora zajmuje sie tam barem dokarmia koty, sa trzy mioty kotkow do oddania. Najstrarszy miot to dwojka slicznych kociat, maja okolo 3 miesiecy. Nastepny miot to rodzenstwo dwumiesieczne. No i ostatni miot, ktory widzialam w kartonie: maluchy maja okolo 3-4 tygodni. Wszystkie kocie mamy opiekuja sie dzielnie maluchami. Pani leczy koty, niektore maja koci kater i zaropiale oczka.

Jestem z Wwy, nie wiem jak pomoc tej dobrej pani w znalezieniu domow dla tej calej duzej kociej rodziny :?:
Moze sa wolontariusze z Gdanska, ktorzy mogliby przejechac sie do Otomina i porozmawiac. Kociaki sa sliczne, rozne kolory, ale wszystkie sa oswojone i powinny znalezc domy. Blagam, niech ktos z Gdanska pojedzie do Gosp. Tabun i pomoze!

Lizzy

Od: Nie sie 21, 2005 17:06

Post » Nie sie 28, 2005 23:32

Ja proponuję przede wszystkim pomóc w sterylizacji kotek :?

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Nie sie 28, 2005 23:35

Dobrze, zgadzam sie z toba, ale czy ktos moglby podjechac do tego gospodarstwa i porozmawiac? Ta pani zajmuje sie restauracja, dokarmia zwierzeta, kupuje z wlasnych pieniedzy leki, ale naprawde nie ma pieniedzy na sterylizacje wielu kotek (sa 4 dorosle, a teraz bedzie cala rzesza malych kotek)

Lizzy

Post » Pon sie 29, 2005 7:38

Zrobilas zdjecia?

Moze zasponsorujesz jedna sterylke?
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Pon sie 29, 2005 20:46

Niestety nie mam zdjec :cry: Nie wzielam z soba aparatu. Kociaki sa roznego umaszczenia, slicznie pregowane szaraczki, kreciki bialo-czarne i trikolorki z przewaga bialego.

Lizzy