Przygarne do kochania, malego, czarnego kociaka.
Jestem z Żyrardowa (okolice Wawy)
kontakt ze mna: chinex@o2.pl, 608504073
Cinnamon
chinex@o2.pl
18 Aug at 09:22:40
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Malgorzata pisze:Powyzsze juz nieaktualne, zawiozlam dzis do Zyrardowa mala panienke.
Wojtku, w jej i swoim imieniu, DZIEKUJE!
Wojtek pisze:Było 13 lipca. Halo! Jest tu ktoś? Od dwóch tygodni ktoś prosi o DACHOWCA!!
Przyjmę młodego kocurka dachowca
przyjmę młodego kocurka dachowca czarnego z białymi dodatkami lub trikolorka, najlepiej z częstochowy i okolic
ada.
częstochowa
zasięg: śląskie
http://zwierzeta.low.pl/pokaz.php?id=17 ... =22&login=
Mayo pisze:Ada bierze koteczka od solaris, (...)
Malgorzata pisze:Powyzsze juz nieaktualne, zawiozlam dzis do Zyrardowa mala panienke.
Malgorzata pisze:Malgorzata pisze:Powyzsze juz nieaktualne, zawiozlam dzis do Zyrardowa mala panienke.
A jednak aktualne! Autorka ogloszenia szukala kotka dla przyjaciela, ale mala, slodka kruszynka zdecydowala, ze u niej zostanie - ku jej i mojej radosci.A przyjaciel dalej nie ma kotka!
Wojtek pisze:Przyjmę kota, rasa nie jest najistotniejsza.
Byłabym zainteresowana kotem młodym, rasowym, lub chętniej dachowcem o umaszczeniu rudym, lub czarnym z białymi elementami. Kota przyjmę za darmo, i obiecuję zapewnić mu warunki wymarzone.
Proszę o kontakt przez e-mail, lub przez gg- 3851410
Emilka
emilaa8@wp.pl
Miasto: Gliwice
2005-08-22 08:02
Wojtek pisze:poszukuję małych kotek
Miasto: Warszawa
Poszukujemy pilnie dwóch młodych kotek - w wieku do 5 mies. Jedna z kotek: czarna lub czarna z rudymi plamkami/łatkami druga: ruda bądź beżowa bądź tricolorka. Chętnie przyuczone do kuwetki i odrobaczone. Kotki muszą się przyzwyczaić do córek - nastolatek, dlatego zależy nam żeby trafiły do nas jeszcze przed końcem wakacji.
Ewa i Sławek
Kontakt: 0-602661188
Email: ewaburzy@wp.pl
Data ogłoszenia: 17. 08. 2005
Kochane Miau!!!
Poszukuje rudej KOTECZKI, niestety nie moge przeszukać wszystkich ogłoszeń.
Najlepiej malutkiej bo mam już jednego prawie trzy letniego kotka Nyguska i boje się że większego nie zaakceptuje.
Jestem z Warszawy więc jeżeli jakaś malutka kotka w potrzebie sie znajdzie prosze o kontakt.
Z góry dziękuje
Beata
tel; 606815340
tenis@d2m.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 122 gości