Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
O-l-g-a pisze:Dago
nie w głowie mi animozje,
daleka jestem od "mieszania"
po prostu żal mi.......
bo powinniśmy raczej współpracować,
nie tylko dla kotek z tego wątku.
A tu bo tu sprawa została poruszona.
Ot tyle.
EOT
lrafal pisze:tree pisze:cenzura czy prywatny folwark?
a moze troling ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
Anonymous pisze:Nic nie kumam - pora pozna, ale pojecia nie mam:
primo - dlaczego wypowiedzi w watkach maja dotyczyc jedynie tematu watku (malo to watkow rozbudowanych, ktore tylko na tym zyskuja a nie traca)
secundo - dlaczego traktuje sie niektorych uzytkownikow forum jak persona non grata, mimo ze fakty temu przecza;
tertio - co maja do cholery znaczyc ciagle upomnienia adminow - mnie juz szlag trafia, jak nie mozna nic powiedziec od siebie, bo ciagle jakies grozenie palcem tutaj ma miejsce!!Czy ja jestem w szkole podstawowej, ze mnie bedzie kazdy strofowal i upominal??? jak ma ktos do mnie zal to na pw prosze i tyle.
Anonymous pisze:Nic nie kumam - pora pozna, ale pojecia nie mam:
primo - dlaczego wypowiedzi w watkach maja dotyczyc jedynie tematu watku (malo to watkow rozbudowanych, ktore tylko na tym zyskuja a nie traca)
secundo - dlaczego traktuje sie niektorych uzytkownikow forum jak persona non grata, mimo ze fakty temu przecza;
tertio - co maja do cholery znaczyc ciagle upomnienia adminow - mnie juz szlag trafia, jak nie mozna nic powiedziec od siebie, bo ciagle jakies grozenie palcem tutaj ma miejsce!!Czy ja jestem w szkole podstawowej, ze mnie bedzie kazdy strofowal i upominal??? jak ma ktos do mnie zal to na pw prosze i tyle.
lrafal pisze:W Twoim i Elzbiety P
tree pisze:lrafal pisze:W Twoim i Elzbiety P
tak? a niby gdzie ?
Elżbieta P. pisze:To my - Lara i Luna.
Wczoraj miałyśmy bardzo ekscytujący dzień. Odbyłyśmy baaardzo długą podróż do naszego nowego tymczasowego domku.
Będzie dobrze, bo NOWA CIOCIA JEST SUPER i bardzo kocha wszystkie koty, a nas pokochała od razu, ale niestety ..... nie bedziemy już zdawać codziennych relacji z naszego życia w nowym domku , bo .....
nasza nowa ciocia ma zablokowany dostęp do serwisu www.miau.pl
Komuś się kiedyś nie spodobały jakieś jej wypowiedzi i ...administratorzy serwisu zabronili jej się dalej wypowiadać.![]()
Trochę nas to dziwi, że prawdziwych przyjaciół zwierząt usuwa się z serwisu poświęconego zwierzętom.![]()
Wogóle dużo rzeczy nas dziwi : Pani J. zrobiła nam w dzieciństwie dużą krzywdę (oślepłyśmy dzięki niej) - a Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami mówi o niej, że jest przyjacielem zwierząt![]()
![]()
. A ktoś, kto nas przygarnia - takim przyjacielem nie jest
![]()
![]()
Dziwny jest ten ludzki świat....
Żegnamy ciepło w tym wątku wszystkich, którzy nam pomogli :
- przede wszystkim Magiję - która nas z piekła u pani J. wyrwała,
- tree, ktora nam wizytę u pana doktora załatwiła,
- krystynkę, która nas do Warszawy przywiozła,
- wszystkie osoby, które sfinansowały nasze leczenie,
- wszystkie osoby, które systematycznie podciągały nasz wątek w górę.
Jednoczesnie prosimy administratorów i moderatorów serwisu, aby udostepnili nam możliwość szukania stałego domku na tym forum i przywrócili prawa dostępu do serwisu naszej nowej cioci.
Z góry - za tę pomoc dziękujemy.
Lara i Luna
lrafal pisze:tree pisze:w wykonaniu Dagi i owszem
W Twoim i Elzbiety P
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66 i 15 gości