Ja będe miała od jutra 6-tygodniowe maleństwo, rude z białym.
Dzisiaj na razie jest jeszcze na wsi, zaraz będzie odpchlone, bo ponoc pcheł ma mnóstwo a jutro przyjeżdza do mnie.
Zrobie fotke i wysle.
www.fundacjafelis.org na FB: Foondacja Felis KRS0000228933 - podaruj nam 1%
no ja mogę zaproponować rudego kocurka z Otwocka, młodego. Kontakt podam po uzyskaniu odpowiedzi na pytanie o późniejszą kastrację.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Vita pisze:Wszystkie koty w rodzinie są kastratami, więc nie wiem jakiej odpowiedzi się spodziewasz, ale ja mam zamiar kocurka klejnotów rodzinnych pozbawić
no i SUPER, właśnie o to mi chodziło! o rudzielca pytaj Ewę, kontakt: ebra@interia.pl jakby co to masz ten kontakt od Agnieszki H.
chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję