Gracka pisze:Tylko jedna uwaga mi przyszła do głowy - nazwy miesięcy luty, marzec, lipiec wydają mi się troszkę balde...
To, jak ktoś odbiera projekt kalendarza jest z całą pewnościa odczuciem subiektywnym, ale myślę, że warto, abyśmy doprecyzowali jeszcze jedną, czysto techniczną sprawę.
Pliki, które oglądacie to tzw jpg, czyli pliki dość lekkie i przez to w miarę łatwe do ściągnięcia, ale za to bardzo stratne jeśli chodzi o jakość, ostrość, kontrast, nasycenie kolorów itp. Coś za coś, nie ma możliwości obejrzenia tak dużego projektu graficznego w inny sposób.
Dodatkowo to, co widzi każdy z nas na ekranie uwarunkowane jest możliwościami technicznymi i ustawieniem jego monitora.
Biorąc pod uwagę te dwie sprawy musimy pogodzić się z faktem, że każdy z nas poniekąd widzi coś innego

i bardzo możliwe, że niektóre kolory na różnych monitorach mogą wydawać się zbyt ostre albo zbyt słabe.
Trudno jednakże o tym dyskutować przed wydrukiem.
Ja ze swojej strony mogę zapewnić, że projekt jest bardzo profesjonalnie przygotowany do druku. Dodatkowo planujemy zrobić tzw proof, czyli wydruk próbny, sprawdzający kolorystykę i jeśli gdzieś będzie niewłaściwy kontrast czy nasycenie postaramy się to poprawić