poszukuję rudaska do kochania

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2005 12:18 poszukuję rudaska do kochania

czesc, od jakiegos czasu poszukuje rudego kociaka :-) do towarzystwa bedzie mial starszego opiekuna, bardzo duzo miejsca w domku i na podworku; kiedy przyjdzie czas zostanie wykastrowany (wysterylizowany) zawsze bedzie mial do kogo przyjsc i pomruczek i z kim sie pobawic :-) miasto Ostróda k/olsztyna
kasia85

Post » Śro sie 24, 2005 12:41

jesli chodzi o trasport to tak do 100 km nie powinno byc problemu i moglabym odebrac :-)
kasia85

Post » Śro sie 24, 2005 12:42

jesli zdecydujesz sie na dom niewychodzący
skontaktuj
sie na prw z eve69
Ostatnio edytowano Śro sie 24, 2005 12:51 przez Batka, łącznie edytowano 1 raz

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro sie 24, 2005 12:46

Wiesz co Kasiu- jest parę rudasków do oddania na forum. Ale forumowicze najczesciej nie chcą oddawac kotów do domów wychodzacych, gdzie kot moze wejsc i wyjsc bez żadnego nadzoru w postaci szelek i smyczy.
Pewnie dlatego nie dostalas zadnej odpowiedzi.
I nie ma sensu na ten temat dyskutowac, bo takie dyskusje sie tu już nie raz odbywały.
Musialabys zmienic temat w pierwszym poscie i zaznaczyc ze dom ma być wychodzący- wtedy moze te osoby, które to popierają pomoga Ci znalezc odpowiedniego kotka.

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 24, 2005 12:47

Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Śro sie 24, 2005 14:09 rudy kotek w Olsztynie!!!!

Jestem szczęśliwa że, mieszkasz w Ostródzie. Wiem o działkowym rudym kotku w Olsztynie. Ja też mieszkam w Olsztynie. Mogłabym zabrać go stamtąd i przekazać Tobie. Jeżeli chciałabyś mogłabym pokryć koszty pierwszej wizyty u weterynarza i koszty szczepienia. Kotek jest działkowy, dokarmiany co prawda przez ludzi, ale niezby ufny (wg. relacji karmiącego, ja go nie widziałam). Gdybyś zechciała tylko podjąć się trudu oswajania i zapewnienia mu mieszkania byłabym Ci wdzięczna do końca życia.
ewalew

Post » Śro sie 24, 2005 14:27 Re: rudy kotek w Olsztynie!!!!

ewalew pisze:Jestem szczęśliwa że, mieszkasz w Ostródzie. Wiem o działkowym rudym kotku w Olsztynie. Ja też mieszkam w Olsztynie. Mogłabym zabrać go stamtąd i przekazać Tobie. Jeżeli chciałabyś mogłabym pokryć koszty pierwszej wizyty u weterynarza i koszty szczepienia. Kotek jest działkowy, dokarmiany co prawda przez ludzi, ale niezby ufny (wg. relacji karmiącego, ja go nie widziałam). Gdybyś zechciała tylko podjąć się trudu oswajania i zapewnienia mu mieszkania byłabym Ci wdzięczna do końca życia.

Swietny pmysl :lol:
Zwlaszcza, ze jak czytam Kasiu, szukasz kotka wychodzacego. Moje maluchy nie szukaja domkow wychodzacych.
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Śro sie 24, 2005 16:45

rudy kotek w olsztynie to brzmi swietnie, chcialabym tylko wiedziec w jakim jest mniej wiecej wieku i jak bardzo jest rudy :-) jesli chodzi o oswajanie to nie ma problemu obie z siostra jestesmy milosniczkami wszystkich zwierzat, a oswajanie mamy juz opracowane :-) prosze troszke wiecej informacji, jak mozna to na gg, to mij numer 44419733 pozdrawiam :-)
kasia85

Post » Czw sie 25, 2005 8:01

Niestety nie mogę zarejestrować się na gg - jakieś trudności techniczne, gdy miną skontaktuje się z Tobą.
Karmiciel kotka wyjechał. Będzie pod koniec miesiąca. Jego zastępcy nie znam. Dowiedziałam się tylko, że kotek jest wiosenny. Stopień rudości trudno jest ustalić. Napiszę gdy go sama zobaczę.
Gość

Post » Czw sie 25, 2005 9:23

zalezy mi na tym zeby kotek nie byl starszy niz 5-6 miesiecy, jesli sie czegos dowiesz to pisz, z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wypadkow :-) pozdrawiam :-)
kasia85

Post » Czw sie 25, 2005 9:23

zalezy mi na tym zeby kotek nie byl starszy niz 5-6 miesiecy, jesli sie czegos dowiesz to pisz, z niecierpliwoscia czekam na rozwoj wypadkow :-) pozdrawiam :-)
kasia85

Post » Pt sie 26, 2005 11:12

juz nieaktualne- znalazlam juz dlugo szukanego kiciorka :-) pozdrawiam
kasia85

Post » Sob sie 27, 2005 8:04

a może ktoś z Twoich zaufanych znajmowych chciałby rudaska? Popytaj.
ewalewa

Post » Sob sie 27, 2005 8:51

kasia85 pisze:juz nieaktualne- znalazlam juz dlugo szukanego kiciorka :-) pozdrawiam

Kasia pokaż nam swojego kiciusia :D :D

ezynka

Od: Pon sie 22, 2005 18:18

Post » Sob sie 27, 2005 19:09

w tygodniu po niedzieli bede po niego jechala :-) jak tylko bedzie w domku postaram sie go pokazac :-D popytam moze ktos chce :-)
kasia85