Kotka ze schroniska...znalazła kochający domek i ludzi

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 24, 2005 7:24

ANIA32 pisze:Kochani, więc tak:
mogę wziąc Tońkę ale ja jestem z Elbląga a ona z w-wy więc musiałby ktoś pomóc w transpocie (może sie ktoś może zaoferowć?- bo mój wyjazd po kota nie wchodzi w grę - z różnych powodów) i muszę wiedzieć czy jest zaszczepiona (bo wiem że jest wysterylizowana)- łącznie ze szczepieniem na kocią białaczkę. Tońka ma mieć u mnie towarzystwo, co do którego na 100% nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć , że nie ma k.białaczki. Więc jeśli nie jest to sie sprawy komplikują ale chyba można to jakoś rozwiązać (np. szczepić kotkę idt) albo ja nad czymś pomyślę.
najgorzej z tym transportem.

Mam dla ciebie propozycje:
Adoptuj tego kotka http://allegro.pl/show_item.php?item=60611975 on wygląda jak brat bliźniak Tońki i jest tylka kilkadziesiat kilometrów od Ciebie -w Gdańsku. A Tońka ma zaklepany dom w mojej okolicy :wink: a ja mam transport bezpośredni z W-wy w ten weekend. Domek wczoraj wieczorem "zaklepal" Tońke i czeka na nią z niecierpliwością. teraz trzymajcie kciuki, żeby Ci ludzie nie robili żadnych problemów :roll:
Obrazek
Obrazek

kameo

Od: Pt maja 30, 2003 14:22

Post » Śro sie 24, 2005 7:25

ANIA32 pisze:Kochani, więc tak:
mogę wziąc Tońkę ale ja jestem z Elbląga a ona z w-wy więc musiałby ktoś pomóc w transpocie (może sie ktoś może zaoferowć?- bo mój wyjazd po kota nie wchodzi w grę - z różnych powodów) i muszę wiedzieć czy jest zaszczepiona (bo wiem że jest wysterylizowana)- łącznie ze szczepieniem na kocią białaczkę. Tońka ma mieć u mnie towarzystwo, co do którego na 100% nie można na dzień dzisiejszy powiedzieć , że nie ma k.białaczki. Więc jeśli nie jest to sie sprawy komplikują ale chyba można to jakoś rozwiązać (np. szczepić kotkę idt) albo ja nad czymś pomyślę.
najgorzej z tym transportem.

Mam dla ciebie propozycje:
Adoptuj tego kotka http://allegro.pl/show_item.php?item=60611975 on wygląda jak brat bliźniak Tońki i jest tylka kilkadziesiat kilometrów od Ciebie -w Gdańsku. A Tońka ma zaklepany dom w mojej okolicy :wink: a ja mam transport bezpośredni z W-wy w ten weekend. Domek wczoraj wieczorem "zaklepal" Tońke i czeka na nią z niecierpliwością. teraz trzymajcie kciuki, żeby Ci ludzie nie robili żadnych problemów :roll:
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Śro sie 24, 2005 7:29

czyli TONKA ma już domek ??? bo z tego wątku to nie wynika... chyba jestem trochę do tyłu.
Obrazek psikus

ANIA32

Od: Czw cze 30, 2005 10:11

Post » Śro sie 24, 2005 7:38

ANIA32 pisze:czyli TONKA ma już domek ??? bo z tego wątku to nie wynika... chyba jestem trochę do tyłu.

Wynika to z mojego posta. T
myslę, ze to chyba dobre wyjście. Skoro jest transport bezposredni do Bydgoszczyi jest tutaj chętny dom... Z kolei Ty tez chcesz takiego kota a taki jest blisko Ciebie w Gdańsku.
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Śro sie 24, 2005 7:42

wysłałam pw.
wiecie , ja wszystko muszę z mężem przedyskutować , juz tak to jest........
byłam pod tym wątkiem , wydrukowałam zdjecia i zabieram sie do urabiania .......
Obrazek psikus

ANIA32

Post » Śro sie 24, 2005 8:31

wydaje mi sie , ze ten kocurek już nie jest na allegro? albo nie wiem jak sie tam poruszać. może ktoś pomoże.
Obrazek psikus

ANIA32

Post » Śro sie 24, 2005 9:27

ANIA32 pisze:wydaje mi sie , ze ten kocurek już nie jest na allegro? albo nie wiem jak sie tam poruszać. może ktoś pomoże.

pisałaś może do sprzedającego?
jest tam taka opcja "zapytaj sprzedającego", może aukcja się skończyła a kot wcale domu nie ma
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Śro sie 24, 2005 9:45

kameo(chyba) pisała,że ma nr do tej ososby z allegro czy mail i ze prosi Anię o kontakt na pw.
Nie wiem co sie stało z tym postem. 8O

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 24, 2005 9:45

wszystko już się wyjaśnia w wątku na kociarni :)
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

Post » Śro sie 24, 2005 9:49

Niektórzy ludzie naprawdę wydają się niespełna rozumu! No bo jak można wyżucić taką śliczną koteczke, tak nagle ze swojego domku?
Oby znalazla jakiś innych miłych państwa i była przez nich kochana do końca życia! A takich ludzi naprawdę powinno się zamykać w schronisku, w ciasnych klatkach! :evil: :twisted:
PS. Jeżeli są, to przepraszam za błędy ortograficzne!
Bo bez kotów żyć się nie da...

D-i-a-n-a

Od: Śro sie 24, 2005 9:32

Post » Śro sie 24, 2005 10:11

Dzisiaj po 16-tej bede dzwonila do tych ludzi. Znalazlam dom dla Toni w Inowroclawiu u Panstwa, ktorzy maja juz jedna kotkę 1,5 roczną. Przesłałam im maila ze zdjeciem i opisem kotki i oni stwierdzili, ze nie pozwola na oddanie jej do schroniska. Na ten weekend mam transport bezpośredni z W-wy do Bydgoszczy i jakby ci ludzie, ktorzy chcą ja wyrzucic sie zgodzili na ta adopcje to Tonia miałaby super dom :D

Trzymajcie kciuki, plis
:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kameo

Post » Śro sie 24, 2005 10:13

Super !

Dlaczego mieliby się nie zgodzić?!
Przecież nie chcą tego kota.

Choć nic mnie juz nie zdziwi. :roll:
Obrazek

O-l-g-a

Od: Śro sie 11, 2004 1:46

Post » Śro sie 24, 2005 12:14

kochani.
skontaktowałam sie już z właścicielami kocurka, którego wątke dał kameo.
trwają negocjacje z moim mężem a w zasadzie sie nie zaczęły bo jestem w pracy
ale chyba nie będę go długo musiał przekonywać

koceurek żeczywiście nie jest już na allegro bo aukcja sie skończyła a on dalej nie ma domu.
ja go wezmę, tzn zrobię wszystko żeby go wziąc. :dance:
Ostatnio edytowano Śro sie 24, 2005 12:17 przez ANIA32, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek psikus

ANIA32

Post » Śro sie 24, 2005 12:15

:D

azis

Od: Śro cze 01, 2005 7:26

Post » Śro sie 24, 2005 12:27

superowo :D :D :D
Obrazek Obrazek