Walentynka i jej srebrny kociak szukaja domu (dwa juz maja)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon sie 22, 2005 15:51

bti! Pojedź i poznaj maluchy i zdasz nam tu relację!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Pon sie 22, 2005 16:27

CoolCaty pisze: zdasz nam tu relację!

i mnie tez :twisted: :lol: :lol: :lol: bo ja znam pania tylko telefonicznie, a koty z plyty CD (moj wet posredniczyl) :twisted: :lol:
Obrazek

Nika Łódź

Od: Pt maja 21, 2004 22:27

Post » Pon sie 22, 2005 17:29

Nika Łódź pisze:
CoolCaty pisze: zdasz nam tu relację!

i mnie tez :twisted: :lol: :lol: :lol: bo ja znam pania tylko telefonicznie, a koty z plyty CD (moj wet posredniczyl) :twisted: :lol:

Rozmawiałam z panią, początkowo plotłam od rzeczy, więc nie wydawała się przekonana co do mnie :D . Ale pózniej zebrałam myśli, no i zanosi się u mnie na nowego kotka. Jeśli się zdecyduję, to jutro będę się umawiać na odbiór srebrnego królewicza :D
Na razie mam syndrom "i chciałabym, i boję się" :twisted:

bti

Od: Sob sie 06, 2005 16:26

Post » Pon sie 22, 2005 17:44

Bardzo dobry masz syndrom. Znaczy, że Ci zależy i że rozsądnie do sprawy podchodzisz! Jedź i obejrzyj małego przystojniaka! A ja coś czuję, że jak zobaczysz małego robaczka, to Ci ten syndrom od razu przejdzie i będzie tylko wielkie LOVE!!!

CoolCaty

Post » Pon sie 22, 2005 21:27

bti pisze: Ale pózniej zebrałam myśli, no i zanosi się u mnie na nowego kotka. Jeśli się zdecyduję, to jutro będę się umawiać na odbiór srebrnego królewicza :D
Na razie mam syndrom "i chciałabym, i boję się" :twisted:

No to super :dance:
W koncu jutro nie musisz przeciez podejmowac decyzji, mozesz kotka odiwedzic, poznac, nikt sie nie obrazi za brak natychmiastowej decyzji, no co ty..... to decyzja na lata przeciez. Jak ci serce zabije i bedziesz czuc, ze to ten, to nie bedziesz miec watpliwosci :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Wto sie 23, 2005 8:42

bti! Czekam na relację ze spotkania z maluchami! Opisz nam je tu ładnie!
Gość

Post » Wto sie 23, 2005 15:07

wczoraj jeden srebrny kociak znalazl domek :D Domek jest forumowy, ale nie jest to bti. Dostalam pytanie od osoby z forum, zalogowanej, ale jeszcze chyba nieaktywnej. Czekam, az sie ujawni :D
Napisz tajemnicza osobko jak wczoraj bylo :D
Zostal drugi srebrny i czarny ze skarpetkami :D
Ostatnio edytowano Wto sie 23, 2005 15:15 przez Nika Łódź, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Nika Łódź

Post » Wto sie 23, 2005 15:13

ten czarny to raczej wpada w dymny, wiec zmienilam tytul.
Obrazek

Nika Łódź

Post » Śro sie 24, 2005 7:10

Ja się umówiłam na wizytę u pani i kotków na piątek. Już się nie mogę doczekać :D

bti

Od: Sob sie 06, 2005 16:26

Post » Śro sie 24, 2005 9:30

Witam wszystkich!!! :lol: Obserwuję Wasze forum już od dłuższego czasu, a teraz nadszedł moment żeby się odezwać. To ja wzięłam jednego z przepięknych szaraczków od pieknej Walentynki. Nasz szaraczek u swojej dotychczasowej Pani miał na imię Silver, u nas nazywa się Antonio :D .
Antonio przybył do nas w poniedziałek wieczorem z pełną wyprawką(kuwetka, jedzonko, ks. zdrowia, smyczka z puszorkiem). Wieczorem szlał z nami, jakby znał nas i nasz dom od zawsze... Niestety następnego dnia było mu trochę smutno i cały dzień przesiedział w wersalce :cry: . Ale wieczorem znowu szalał z nami. Bardzo lubi pieszczoty i oczywiście jedzonko, o które potrafi się głośno dopominać :D .
Muszę Wam się przyznać, ze to nasz pierwszy kot, dotychczas byliśmy wyłącznie psiarzami, zresztą mieszkają z nami dwie suczki, mamy wielką nadzieję, że maluch się z nimi zaprzyjaźni...

kami1315

Od: Pon sie 22, 2005 11:21

Post » Śro sie 24, 2005 13:54

kami1315 pisze:Witam wszystkich!!! :lol: Obserwuję Wasze forum już od dłuższego czasu, a teraz nadszedł moment żeby się odezwać. To ja wzięłam jednego z przepięknych szaraczków od pieknej Walentynki.

noooooooo super, ze sie ujawnilas :D
Ciesze sie, ze maluch sie szybko zadomowil :D
Napisz cos wiecej o mamusi i pozostalych kociakach, bo bardzo to bedzie pomocne dla ew. nastepnych ich wlascicieli :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Śro sie 24, 2005 13:55

bti pisze:Ja się umówiłam na wizytę u pani i kotków na piątek. Już się nie mogę doczekać :D

no to czekam na relacje :D
Obrazek

Nika Łódź

Post » Śro sie 24, 2005 22:00

Ja tez czekam na relacje.

CoolCaty

Post » Czw sie 25, 2005 13:13

Walentynka to piekna dość duża kotka. Kotka jest nieśmiała w stosunku do obcych (ale nie ma jej się co dziwić). Ma około dwóch lat. 11 kwietnia urodziła trzy kocurki w następujacej kolejności: Antonio ( nasz szaraczek), Filip (szaraczek) i koteczek dymny (nie znam jego imienia). Filip jest prawie identyczny jak Antonio - różni ich jedna biała plamka na kolanku i troszeczkę wielkość. Dymny koteczek ma bardzo ciekawe umaszczenie, a białe końcówki łapek dodają mu wiiiieeeeeelkiego uroku. Wszystkie kociaki uwielbiają pieszczoty i zabawy nie tylko miedzy sobą ale i z człowiekiem. Kociaczki są zdrowe mają czyste oczka, uszką i sierść. Można powiedzieć, że odchowały się w znakomitych warunkach.
Gość

Post » Czw sie 25, 2005 13:20

sorry, ten gość to ja. Zapomniałam się zalogować :oops:

kami1315

Od: Pon sie 22, 2005 11:21

[poprzednia][następna]