tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
możesz mnie dusić, ale będę się bronić...
Sama zobacz, jak pięknie 3 koty prezentują się w podpisie.![]()
nie to, zebym nie życzyła mu nowego domku, ale gdzie bedzie miał lepiej niż u Ciebie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
nie to, zebym nie życzyła mu nowego domku, ale gdzie bedzie miał lepiej niż u Ciebie?
Aga 995 pisze:tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
nie to, zebym nie życzyła mu nowego domku, ale gdzie bedzie miał lepiej niż u Ciebie?![]()
no!
asiczek pisze:Aga 995 pisze:tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
nie to, zebym nie życzyła mu nowego domku, ale gdzie bedzie miał lepiej niż u Ciebie?![]()
no!
to i ja się dołącze![]()
zobacz jak się trójka prezentuje
Magducha pisze:Aga, dziękuje za odpowiedź. Postaram się specjalnie nie przywiązywać do myśli, że Ładny do nas trafi. Gdybyś chciała porozmawiać "na żywo" podaję namiary:
- telefon domowy 0501 235 945
- mój służbowy (przynajmniej nosze go ze sobą) 0691 456 107
Jeśli chodzi o karmienie - Budzik, po wielu próbach, je po prostu karmę dla kastratów, ewentualnie Urinary - tylko troszkę. Więcej dostaje puszek, z obniżoną zawartością magnezu i fosforu i dla dorosłych (Hill's, Miamor, Leonardo) + dolana woda, bo, skubaniec, w ogóle nie pije i nie robi mu to dobrze. Mam paski do badania moczu, zdobyte dzięki Agnieszce Mockałło (Piotr nam zabudowywał balkon) i jak jest taka potrzeba, to zakwaszamy go dodatkowo pastą. Myślę, że i Ładny może tak jeść. Gorzej, gdyby był maluchem, musiałabym swojego Budzika zamykać w innym pomieszczeniu. A i to nic by nie dało, przecież mały kotek powinien mieć stały dostęp do jedzenia... .
No, dobrze. Czekam na info, co z tym biedakiem. Może dałoby się jakoś umówić, poznać ....
Magda
PS. chciałabym dołączyć zdjęcie mojego niuniusia, ale nie potrafię tego zrobić[/img]
Elżbieta P. pisze:Aga1 - dobrze, że go złapałaś, bo bardzo się o niego martwiłam. Od jakiegoś czasu nie przychodził do mojej stołówki.
Nie przychodzi również biały w łatki krówek, który bił sie z nim pod moimi oknami. Czy tego przypadkiem tez nie złapałaś ?
Wogóle asortyment moich stołówkowiczów raptownie się u mnie zmienił. Przychodzą same burasy i .... przedwczoraj zjawił się śliczny rudas.
Zniknęła Cyklopka - popielata buraska z jednym okiem i Krówek.
Nie przeprowadziły się do Ciebie ?
Aga1 pisze:asiczek pisze:Aga 995 pisze:tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
no!
to i ja się dołącze![]()
Diablice![]()
![]()
![]()
A kysz !
dorot pisze:Aga1 pisze:asiczek pisze:Aga 995 pisze:tomoe pisze:Aga1 pisze:Którą mam udusić jako pierwszą
no!
to i ja się dołącze![]()
Diablice![]()
![]()
![]()
A kysz !
Aga...
po pierwsze nie wzywaj mojej Diablicybo przyjedziemy w odwiedziny
![]()
a w ogóle to zabij, ale zostaw Pana Ładnego u siebie
Pan Ładny cię kocha, popatrz, tyle czasu spędziliście, żeby się oswoić, przyzwyczaić do siebie, zaufał ci...
oddasz go? buuu
nie no zrozumiem, ale nie będziesz wiedzieć jak to fajnie jest mieć 3 koty w domu, serio 3 to szcześliwa liczba, zwłaszcza jeśli chodzi o koty
Dorota i jej 3 koty: Diablica , Demonek i Hienka
Sin pisze:Ty jeszcze o tym nie wiesz - ale już masz trzy koty![]()
![]()
Aga1 pisze:Sin pisze:Ty jeszcze o tym nie wiesz - ale już masz trzy koty![]()
![]()
Następna![]()
Wzięły i się uwzięły
Domki odstraszacie
Beliowen pisze:Titu titu, jesli u Ciebie jest grubasek z Radosci, to wyglaszcz go ode mnie, prosze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MaJa83, puszatek i 84 gości