Guzy na nosie I czole u kota

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 19, 2025 11:42 Re: Guzy na nosie I czole u kota

Koszka, dałabym mu teraz Ornipural lub zamiennik, przy długim leczeniu warto wspomóc wątrobę.
I porozmawiałabym z wetem o leczeniu toxo.

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

Post » Czw lis 20, 2025 9:06 Re: Guzy na nosie I czole u kota

mziel52 pisze:A jaką karmę kot je? Moja - bez fip i pasożytów, ale trzustkowo wątrobowa, tez miała kiepskie kupy, dopóki nie ograniczylam jedzenia do diety lekkostrawnej i wyłącznie z indykiem. Twój tez miał ostatnio dobre. Mojej dodaję do jedzenia amylactiv.

Ostatnio je kattovit sensitivite. Wcześniej kilka dni gurmenyy musy , bo był epizod , że nie robił kupy 5 dni i chodziło o to żeby ruszyl z kupą , poza tym poza mięsem nie chciał żadnej karmy , gutm3nt mus jakoś zaakceptował
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Czw lis 20, 2025 9:09 Re: Guzy na nosie I czole u kota

megan72 pisze:Koszka, dałabym mu teraz Ornipural lub zamiennik, przy długim leczeniu warto wspomóc wątrobę.
I porozmawiałabym z wetem o leczeniu toxo.

Na jutro mamy wizytę u weterynarza. Zapytam o ornipural , choć ostatnio jak pytałam o coś na wątrobę mówił, że nie trzeba . Człowiek od którego mam leki na fip też narazie nie wspominal o wspomaganiu wątroby. Słyszałam, że ornipursl jest bardzo dobry. Kupa nadal luźna a w nocy raz wymiotował.
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Czw lis 20, 2025 10:31 Re: Guzy na nosie I czole u kota

Ornipural bym dawała, nawet jak lekarze milczą na ten temat. Na pewno nie zaszkodzi, zamiennik też jest dobry. Zwłaszcza, że wyniki nie tak dawno były kiepskie. Luźna kupa czy wymioty też mogą być od wątroby.
Cały czas najmocniejsze! :ok: :ok: :ok:

megan72

Od: Śro kwi 18, 2007 12:41

[poprzednia]