jolabuk5 pisze:Mało jedzenia w miseczkach! Glodzą koty?
Chyba tak
Obecnie Timi przestawił się na tryb nocny. Dzień przesypia a w nocy domaga się (głośno) jedzonka co dwie godziny
Anna2016 pisze:Filmik super![]()
![]()
Też mi się podoba

Moderator: Estraven
jolabuk5 pisze:Mało jedzenia w miseczkach! Glodzą koty?
Anna2016 pisze:Filmik super![]()
![]()

MaCiusiu, dobrze że jesteś cierpliwy i wyrozumiały, wszak każdy z nas był kiedyś zasrańcem, tak koty jak i ludzie
- no to faktycznie tu chrupki ratują sprawę

Nie wiedziałam, że to możliwe ale ... koty to niezwykłe zwierzęta 

ewkkrem pisze:Dziękuję wszystkim za pamięć![]()
Ostatnio rzadko się pojawiamy więc ta "pamięć" naprawdę wzrusza![]()
U nas wszystko dobrze. To znaczy koty nie chorują ale zmiany też są. Ta mała, szara pręgowana z rudym przemeblowała wszystko. Ja dotychczas miałam same bojaźliwe koty. Miałam, bo teraz mam PRAWDZIWEGO kotaZapraszam do nas ale, jak usiądziesz na fotelu to, po krótkiej chwili będziesz miała/miał kota na kolanach
![]()
Niteczka NICZEGO się nie boi! Co więcej - pozostała trójka też zaczyna bardziej się otwierać na ludzi. Już nie uciekają w mysie dziury tylko obserwują gościa![]()
Oj, jak dużo ten szkrab zmienił w naszej rodzinie to się w głowie nie mieściNie wiedziałam, że to możliwe ale ... koty to niezwykłe zwierzęta
![]()
Dostały całkiem zwykły, mały drapaczek, który bardziej miał służyć jako stopień do wskakiwania wyżej:
Po tym wskakiwaniu chciałam iść spać ale ... nie mam gdzie![]()
Całe stado na łóżku.
Od góry: Mumiś, poniżej, dupcia w dupcię (Z)Morka i MaCiuś, najniżej Niteczka![]()
Mumiś znowu się zadredza

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości