Moderator: Estraven
czarno-czarni pisze:meg11 pisze:Napiszesz do nich? Zapytasz?
tak, ale pamiętam, że z nimi miewała problem, ale może coś wiedzą.
meg11 pisze:Zapalenie płuc.Boże.![]()
Dziękuję za informacje.
Nawet nie było komu wieńca od nas zamówić.
Jak dam radę w przyszłym roku jak będzie ciepło zamówię wieniec i pojadę na grób.
Bardzo ją lubiłam.
Czarno-czarni może za kilka dni zrobiłybyśmy zbiórkę na jakiś worek karmy na te dwa co zostały u rodziców?
Takie symboliczne pożegnanie od miau.
Zawsze coś było robione gdy któraś z nas umierała.
Teraz nic.
czarno-czarni pisze:meg11 pisze:Zapalenie płuc.Boże.![]()
Dziękuję za informacje.
Nawet nie było komu wieńca od nas zamówić.
Jak dam radę w przyszłym roku jak będzie ciepło zamówię wieniec i pojadę na grób.
Bardzo ją lubiłam.
Czarno-czarni może za kilka dni zrobiłybyśmy zbiórkę na jakiś worek karmy na te dwa co zostały u rodziców?
Takie symboliczne pożegnanie od miau.
Zawsze coś było robione gdy któraś z nas umierała.
Teraz nic.
tak, karma wazna rzecz, ale ja nie mam danych, adresu itp. Pani Ewa pisała, że może na miau zajrzy po pogrzebie.
Jestem za zbiórką, na karmę na pewno.
Katia K. pisze:Szkoda, że nie udało się coś z tym pożegnaniem zadziałać, za mało czasu było, w weekend się dowiedziałyśmy i już we wtorek pogrzeb. Nawet patrzyłam sobie wczoraj wieczorem ten dom pogrzebowy, maja usługę zamawiania wiązanek z żywych kwiatów (bo sami proponują sztuczne), ale to by chyba było za późno![]()
Kurczę, do Białegostoku nieprędko mnie zaniesie, jakoś jeździmy na to Podlasie, ale nie tam. Ale w razie czego i tak chyba nie wiadomo, który cmentarz?
Napiszcie, jak zorganizujecie zbiórkę.
Katia K. pisze:Kurczę, ślepa jestem, nie widzę, który cmentarz. Na GROBONET pewnie będzie, faktycznie, ale nie od razu chyba wpisują? Bo na razie brak.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 385 gości