Koty z Hucianego Grodu cd.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Sob paź 18, 2025 21:28 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Za Funia :ok:

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Nie paź 19, 2025 5:13 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Wieczorem podjechałam do kotów u Reni i Funio przywitał mnie w przedpokoju razem z pozostałymi kotami :lol: Wymiziałam go oczywiście. Kot ładnie je, odzyskał apetyt i nawet pięknie się mył po posiłku. Dłuższą chwilę bawiłam się z kotami i Funio przyłączył się do zabawy. Tak się cieszę :lol: Wszystkie koty u Reni są cudowne. Sama rozkosz patrzeć jak się bawią, ładnie jedzą i korzystają z kuwety. Kocurki bardzo lubią wskakiwać na stary telewizor, taki jeszcze z wystającym kineskopem. Oczywiście telewizor nie działa, nie zrobią mu krzywdy :mrgreen:
Pogoda jest koszmarna, leje, wieje i jest bardzo zimno, taka jesienna szaruga. Jadąc do kotów cieszyłam się więc, że mają ciepło, czysto, są najedzone i szczęśliwe. Zdążyłyśmy z Dorotą ogarnąć koci domek i kocia mama ma fajny apartament. Sreberko mieszka w knajpie, mam nadzieję, że Lila i rudo-biały kocur też znalazły sobie schronienie.
W poniedziałek zaniesiemy do mojej znajomej domek dla jeży. Ona mieszka w domku, ma duży ogród i jeże do niej przychodzą. Domek jest świetny, drewniany, ma w środku sypialnię wyłożoną słomą. Będzie stał pod iglakiem, przykryty dodatkowo liśćmi. Domek nówka, nie żadna prowizorka.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie paź 19, 2025 6:21 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia]