Moderator: Estraven
alessandra pisze:Katia K. pisze:Ty wydziergałaś ten dywanik z filmiku, na którym bardziej buro?
W sensie dwa dywaniki kremowe? Ano,nie chwalac się,jam osobiście wydzierdala![]()
Są bardzo praktyczne,czesto prane ,raz dwa schna i mile dla kotow,cieple ,bo to bardzo gruby akryl ,a jak troche sue zmechaci,to golę golarkæ i znów jak nowe![]()
Mam je juz trzy lata ,wychodzi taniej niz kupne.
Katia K. pisze:alessandra pisze:Katia K. pisze:Ty wydziergałaś ten dywanik z filmiku, na którym bardziej buro?
W sensie dwa dywaniki kremowe? Ano,nie chwalac się,jam osobiście wydzierdala![]()
Są bardzo praktyczne,czesto prane ,raz dwa schna i mile dla kotow,cieple ,bo to bardzo gruby akryl ,a jak troche sue zmechaci,to golę golarkæ i znów jak nowe![]()
Mam je juz trzy lata ,wychodzi taniej niz kupne.
Śliczne. A jaką golarką golisz, jest jakaś specjalna? Koc itp. da się ogolić?
Katia K. pisze:O, nie widziałam, że napisałaś. Świetna rzeczNareszcie przestałabym skubać
Dzięki, przejrzę ofertę i chyba kupię, na pewno się przyda.
Atta pisze:Katia K. pisze:O, nie widziałam, że napisałaś. Świetna rzeczNareszcie przestałabym skubać
Dzięki, przejrzę ofertę i chyba kupię, na pewno się przyda.
Skubiesz? Jak pierze?Gdybym wiedziała podrzuciłabym Kreskę, ta chętnie wyskubie. Zawsze w gotowości
![]()
To co najszybciej psuje się w tych golarkach to pojemnik zbierający kłaczki. Ma delikatne plastikowe zaczepy, które z czasem łamią sięGdy już całkiem odpadnie to robi się widowiskowo, podczas golenia odpad rozrzuca się sam z zasięgiem jak pestycydy na polu
Katia K. pisze:Skubię, kiedy mnie czasem farfocle wnerwiają. Mam takie fajne prześcieradło, ale już się strasznie zmechaciło. I koc.
Nemek lubi skubać, jednak najbardziej odpowiadają mu różne szczotkiwięc w tym nie pomoże.
Może trzeba ten pojemniczek częściej opróżniać, żeby te zaczepy wytrzymywały?
A a propos tytułu wątku, to u nas jesień niezbyt piękna jak do tej poryPo paskudnym weekendzie z wyjącym wichrem część jesionów została już bez liści. Smutno
EDIT (wtorek)
Ale i na taki widok wczoraj trafiłam:
I tym bardziej żal tych łysych jesionów...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Iza KaeR, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 286 gości