madrugada pisze:Miłego spotkania Wam życzę. Aniu, już nie jesteś taka zupełnie obca, może kotki nie będą się już bały.
Dziękujemy, widzialam Mini

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madrugada pisze:Miłego spotkania Wam życzę. Aniu, już nie jesteś taka zupełnie obca, może kotki nie będą się już bały.
Anna2016 pisze:madrugada pisze:Miłego spotkania Wam życzę. Aniu, już nie jesteś taka zupełnie obca, może kotki nie będą się już bały.
Dziękujemy, widzialam Mini![]()
![]()
![]()
![]()
była całkiem zdziwiona na moj widok
Katarzynka01 pisze:
To znakomity pomysł![]()
Gdy znika kot, którego się dokarmia stres jest koszmarny.
madrugada pisze:Jak dobrze, że Drapek zaopiekowany. Niech mu się dobrze żyje w tym haremie.
pibon pisze:Switni, z spdzilysci wspolni milo czas! I gratuluj Ani udango wystpu! Dla mni to by byl strs tak ciagl mic wystapinia na roznych konfrncjach i bardzo Ci Aniu podziwiam!
Silverblue pisze:Jolu i Aniu, bardzo się cieszę że udało się Wam spotkanie i że miło spędziłyście czas
I drożdżówki były i jedzonko pyszne, a nawet udało się zobaczyć Mini
ewkkrem, pomysł z karteczką świetny, nikt się nie będzie o kocurka martwił, a wręcz wszyscy się ucieszą
jolabuk5 pisze:Anna2016 pisze:madrugada pisze:Miłego spotkania Wam życzę. Aniu, już nie jesteś taka zupełnie obca, może kotki nie będą się już bały.
Dziękujemy, widzialam Mini![]()
![]()
![]()
![]()
była całkiem zdziwiona na moj widok
Tak, Mini się pokazała, bo uciekała z kanapy, pod którą się schowała. Widocznie już jej było za długo, moze potrzebowała do kuwetki? W kazdym razie Ania mogła ją zobaczyc w całości, biegnącą truchcikiem przez pokój.![]()
Spedziłyśmy dwa urocze wieczpry, w dzień Ania zaliczyła konferencję i kolejne wystąpienie, oczywiście udane! Poza tym drożdżówki były pyszne, a ja wypróbowałam zamawianie w Dietetycznej dania z zamianą (prosiłam o inną jarzynkę) - okazuje się, że prośba została spełniona, dobrze wiedzieć na przyszłość.![]()
Dziękuję, Aneczko!![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 95 gości