I co mam wpisać w 2 pierwsze pola, jeśli nie mam hodowli ? Chyba że jest jakieś inne miejsce do zgłoszenia tytułu, to proszę pomóc mi znaleźć;)
Moderator: DoBo
ania2126 pisze:malgosia_07 pisze:ania2126 pisze:Czy jest możliwość zgłoszenia tytułu online, jeśli nie posiadam przydomka (nie jestem hodowcą, wystawiam kastrata)?
Zgłoś sie do klubu w którym masz zarejestrowanego kota.
Nie musisz posiadać hodowli, przydomka hodowlanego, by z kotem kastratem jeździć na wystawy, zdobywać tytuły, wygrywać wystawy.
Twój kot będzie zawsze miał imię plus przydomek, ten z hodowli z której pochodzi.
Ja to wiem. Pytam o procedurę zatwierdzania tytułu. Ty masz prosto, bo robisz to online - zaczynasz od takich danych jak przydomek i nr rejestrowy, i jedziesz dalej:) A ja niestety nie mogę. Chcę się upewnić czy aby na pewno nie mogę i muszę jak za dawnych czasów kopie dyplomów i kart ocen przesyłać do klubu. Już to zrobiłam - wysłałam skany ponad miesiąc temu, a tytuł nadal niezatwierdzony, więc powoli zaczynam tracić cierpliwość.
ania2126 pisze:Tak, jestem w Kingdom of Cats.
Dowiedziałam się, że sama nie mogę i mam przesyłać mailem skany dyplomów i wypełniony wniosek (skan wniosku papierowego, takiego jak w dawniejszych czasach).
ania2126 pisze:Avian, to zdradź mi jak to robiszJa wchodząc w zgłoszenie tytułu mam to: https://ssl.felispolonia.eu/dokumenty/dyplom.php
I co mam wpisać w 2 pierwsze pola, jeśli nie mam hodowli ? Chyba że jest jakieś inne miejsce do zgłoszenia tytułu, to proszę pomóc mi znaleźć;)
gocha1p pisze:Czy jest jakies opóźnienie w zatwierdzaniu kart miotu? Czekam już 3 dzień aż biuro zatwierdzi nigdy to nie trwało aż tyle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości