Międzykocie -Loco :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 13, 2025 23:59 Re: Międzykocie -Loco :)

Tak, dokupiliśmy tunele i jest tunel dłuższy, nawet z zakrętem :ok: Nie wiem jak długo wytrzyma, bo Loco oprócz wchodzenia do środka wskakuje na niego, tzn z podłogi wskakuje. Dlatego u mnie tunele z kartonów nie przeszły, bo karton zaraz się spłaszczał. No i łatwo można go złożyć i schować, to duży plus, chociaż z drugiej strony nie wiadomo kiedy go schować, bo przecież Loco sam decyduje kiedy ma ochotę się akurat w nim bawić. :201461 Na razie leży. Tunel. Loco też zresztą leży, dziś śpi na swoim foteliku.

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Nie wrz 14, 2025 0:29 Re: Międzykocie -Loco :)

Sama zobaczysz - jak tunel się zakurzy, to znaczy, że na jakiś czas można go schować :wink:
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Nie wrz 14, 2025 10:32 Re: Międzykocie -Loco :)

Ale fajna zabawa!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Nie wrz 14, 2025 17:00 Re: Międzykocie -Loco :)

Kotki uwilbiaja tunl! U nas tz byl dopoki jakis gnoj go ni obsikal :evil:
Fredziu, Fredziulku
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Nie wrz 14, 2025 17:32 Re: Międzykocie -Loco :)

pibon pisze:Kotki uwilbiaja tunl! U nas tz byl dopoki jakis gnoj go ni obsikal :evil:

Dlaczego nie wyprałaś?

egwusia

Od: Pt paź 10, 2008 15:17

Post » Nie wrz 14, 2025 22:39 Re: Międzykocie -Loco :)

Lokusiowi jest we wszystkim pięknie, w oknie też :wink: . On dodatkowo potrafi pozować, co niejednokrotnie udowodnił :1luvu: .
Dwa tunele...kup trzeci, tuneli nigdy dostatek, zwłaszcza w takiej cenie. Jutro spróbuję kupić Nuli, ale podejrzewam, że się nastraszy, ona lekko durnowata. Gdyby nie chciała wyślę Lokusiowi, będą cztery :P .
Obrazek

czitka

Od: Sob lut 12, 2005 10:03

Post » Nie wrz 14, 2025 23:05 Re: Międzykocie -Loco :)

egwusia pisze:
pibon pisze:Kotki uwilbiaja tunl! U nas tz byl dopoki jakis gnoj go ni obsikal :evil:

Dlaczego nie wyprałaś?

Myslisz, z mozna go bylo do pralki wrzucic? Ni wpadlam na to (myslalam z si rozpadni) a rczni mi si ni chcialo. Fajny byl, fioltowo rozowy i taki szlszczacy. Al w ogol mam taki ogolni doswiadcznia, z jak na cos sikni, to mimo prania potm dalj sika. Mam tak np z dywanikim w lazinc - po prysznicu musz go od razu powisic na kabin bo inaczj jakis przypal mi na nigo sikal!
Fredziu, Fredziulku
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Nie wrz 14, 2025 23:39 Re: Międzykocie -Loco :)

O tak, Loco jest przekonany o tym, że mu we wszystkim ładnie. Jest kotem bardzo pewnym siebie, odważnym i nieustępliwym. Ostatnio próbowałam go wyczesać szczotką - zgrzebłem. 10 sekund było ok, potem zaczął młócić ogonem w podłogę, potem zaczął odpychać szczotkę łapą, a w końcu usiadł (bo leżał) z miną "zaraz Ci wpierniczę". No i tyle.
A dziś widowisko z okna było takie, że wszystkie platformy filmowe mogą się schować. Loco tak intensywnie wpatrywał się w trawnik, że aż podeszłam zobaczyć. A na trawie dwa młode szczury sobie siedziały. Jak nic muszą być w piwnicy. Wiem że tam nieraz trutka jest rozsypana, ale jakoś tak... żal mi się ich zrobiło.
czitka, ja mam już trzy tunele, Sebek dokupił dwa 8)

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

[poprzednia]