Silverblue pisze:Dobrze ze udało się trafić w apetyt RudziMoże ta druga karma też posmakuje
Rudziu, jesteś dzielną koteczką
W sumie ma 5 smaków do wyboru to zawsze coś zje
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Dobrze ze udało się trafić w apetyt RudziMoże ta druga karma też posmakuje
Rudziu, jesteś dzielną koteczką
Katia K. pisze:
Jest i Krtek za oknem(Kiedyś wstawiłaś zdjęcie i napisałam wtedy, że widzę właśnie Krecika czeskiego, dopiero kiedy przyjrzałam się dokładnie, zobaczyłam kocie rysy. Teraz już, nawet wiedząc, że to kot, nadal widzę Krecika
)
Piszesz, że koty Twoje są niezbyt ciężkie, nie widać tego, jednak sądzę, że to futro powoduje takie złudzenie, nasza mikrokotka nawet ważąc ok. 2 kg, czasem wyglądała jak normalny przeciętny kot, taki do 4 kg, przez futro właśnie.
MB&Ofelia pisze:Ofelia zerknęła, przeczytała i zażądała wezwania kotolota, bo jedzie w odwiedziny do Cioci mir.ka, na odkarmienie![]()
5 smaków do wyboru! Coś akurat dla tego wybrednego łakomczucha
mir.ka pisze:Katia K. pisze:
Jest i Krtek za oknem(Kiedyś wstawiłaś zdjęcie i napisałam wtedy, że widzę właśnie Krecika czeskiego, dopiero kiedy przyjrzałam się dokładnie, zobaczyłam kocie rysy. Teraz już, nawet wiedząc, że to kot, nadal widzę Krecika
)
Piszesz, że koty Twoje są niezbyt ciężkie, nie widać tego, jednak sądzę, że to futro powoduje takie złudzenie, nasza mikrokotka nawet ważąc ok. 2 kg, czasem wyglądała jak normalny przeciętny kot, taki do 4 kg, przez futro właśnie.
Kotek już dość wypłowiały od słońca i słabo świeci bo już ma sporo lat. Rudzią ma najbardziej puchate futerko i nie widać, że jest chuda. Pisałam wcześniej ile rude ważyły pod koniec sierpnia, nie za dużo, mogłyby więcej.
MB&Ofelia pisze:Już leci![]()
A konkretnie to gania - dostała głupawki i kursuje między balkonem a sypialnią, nie wyrabiając na zakrętach i w przerwach polując na ćmy.
ewkkrem pisze:Oj, dawno nas tu nie było i chyba Miau nas nie lubi bo wysłaliśmy post i ... zniknął![]()
No to , jeszcze raz![]()
Rudziu i Tofiku, cudowne zdjęcia z cudownej mięłości i ... co Drops złączył niech nikt się nie waży rozłączyć!
Rudaski cudowne, dużo zdrowia dla Was. Dieta niskotłuszczowa i jednocześnie niskobiałkowa to ... hmmm ... bardzo trudna sprawa. To wybieranie między dżumą a cholerąCiociu mir.ka, zdradź jaką karmę znalazłaś coby była i niskotłuszczowa i niskobiałkowa jednocześnie.
Fajnie byłoby też o diablicy trójkolorowej Daisy poczytać i o zwiewnej, delikatnej Elence :1luvu
MaCiuś+gang (MaCiusia)
jolabuk5 pisze:No, to super! A jeśli puszki za duże, to może dawaj też tę karmę innym kotkom - raz na jakis czas im nie zaszkodzi, a nie będzie się marnowało
. Właściwie wszystkie jej smakują, zjada je z większym lub mniejszym apetytem, ale je bez problemu, obawiałam się, że będzie z nimi gorzejSilverblue pisze:Kolejny plus posiadania kilku kotów
Czyli Rudzi smakuje więcej niż jedna, to superNo i smakuje też reszcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 100 gości