OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro wrz 10, 2025 11:27 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Wczoraj bardzo późno wróciliśmy. Dzień był bardzo napięty.
Wpierw zawieźliśmy Kajtka na 9 do lecznicy. Potem pojechaliśmy na moje badania. To pisałam. Niestety było ...3 godzinne opóźnienie :placz: Biegiem do domu. coś tam mąż zajadł i wypił i pojechał z Danusią do lekarza w Warszawie. Miałam i ja się zabrać by od razu po wizycie odebrać kota. Niestety, w lecznicy powiedziano ,że "gotowy" będzie dopiero około godziny 20 :strach: Więc mieli wrócić do domu. Niestety, u córki też było późnienie i wrócili bardzo późno. Niby mogli po futro ruszyć ale beze mnie nie chcieli. Bo ja niby wiem i ogarnę i zapamiętam... W sumie dobrze się stało . Ale to inna historia.
W domu Kajtusiek nie chciał wyjść z transportera. Biedak przerażony i zdezorientowany był bardzo . Prychał na nas i warczał gdy już to się stało. Przed snem, a późno poszłam spać przez to wszystko, dałam mu jeść. Do rana wymiótł wszystko i za śniadaniem się oglądał. Które też omiótł. Potem nastąpiło najtrudniejsze czyli zapodanie dwóch zastrzyków. Wzięty przez zaskoczenie nie protestował. Pewnie drugi raz nie pójdzie tak lekko. :mrgreen:
Teraz śpi w ...kuwecie.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro wrz 10, 2025 17:05 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Sprytna babka z Ciebie.
Niech sie wszystko pieknie i szybko goi :ok:
Fredziu, Fredziulku
Zapisz sie do newslettera PETA i pomagaj zwierzetom wysylajac email!
https://www.peta.org/about-peta/learn-a ... -to-enews/

pibon

Od: Pon lip 09, 2012 10:26

Post » Śro wrz 10, 2025 18:38 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

:ok: :ok: :ok:

IrenaIka2

Od: Czw lut 11, 2016 18:19

Post » Śro wrz 10, 2025 20:05 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Tak potwierdzam, że jesteś sprytna :) oby szybko doszedł do siebie.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Śro wrz 10, 2025 20:09 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Oj, teraz łatwo nie poszło. Udało się kuja dać. Tylko Kajtek bardzo to przeżył. Bardzo. Za dużo tego było. Muszę mu podać wszystko bo cierpienie powali go. Muszę być "brutalna" ale to jest trudne. Wiem, że go straszę. A on nie wie co się dzieje z jego życiem od kilku dni. Żyje w strachu i bólu. Tyle się dzieje.
Patrzy na mnie tymi swoimi wielkimi, przestraszonymi oczyskami i nawet już nie odpowiada na zagadywania. Przypomina bezbronne dziecko co trafiło do szpitala.
Zdecydowałam z Januszem, że po zabiegu trafi do nas. Bo choć trochę mnie zna. Co choć trochę oszczędzi mu stresu. Teraz nie wiem...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Śro wrz 10, 2025 21:14 Re: OTW23-A życie prozaicznie się toczy:(

Kiedy kocina się lepiej poczuje, szybko skuma, komu to zawdzięcza i nie zechce zrywać takiej cennej przyjaźni. Super akcja to była :ok:
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

[poprzednia]