Moderator: Estraven
Silverblue pisze:Niteczko i M3, żyjecie?? Wszystko w porządku u Was?

Skoro tak, to jutro zgłosimy się z zyczeniami:) Niteczko, no ja myślę że MaCiek się z Wami podzieli 
madrugada pisze:Oooo, a ja dziś też o Was myślałam. Że dawno nie było wieści od czwórkota.
MaCiusiu, najlepsze życzenia z okazji dziewięciolecia zamieszkania![]()
![]()
![]()
Długich lat w zdrowiu i komforcie
Silverblue pisze:Uff, to dobrze ze żyjecieSkoro tak, to jutro zgłosimy się z zyczeniami:) Niteczko, no ja myślę że MaCiek się z Wami podzieli

ewkkrem pisze:Ciocie najkochańsze, dziękuję za życzenia, głaski i wszystko, wszystko![]()
Wy wiecie przecie, że mam małą srajdkę na wychowaniu i ... tak wzięło mnie na wspominki![]()
Mała srajdka najniżej:![]()
Dla porównania - zasraniec dzisiaj![]()
![]()
Do mnie trafiła, wprawdzie sporo później, (po przygodzie z nieudaną adopcją) no, to musiałem się nią zająć jakoś serdeczniej. Myślicie może, że jest wdzięczna? A chała, mała jest upierdliwa i, no ... ciężko się z nią żyje. Gania nas, starszaków ale ... chmmm ... chyba bym jej już nie oddal
![]()
Wasz MaCiuś.
To ja, duża.
Pamięta ktoś Ciocię Noel1? Napoleona, Kubusia, Tusię i Chanelkę? Kotki biegają już za tęczowym mostem ale ich następcy, Timi i Chrupka wciąż toczą boje na tym najlepszym ze światów![]()
Tu też wspomnienia - oto Chrupka i Timi (dla mnie Furia i Demon - to ich pierwotne imiona bardzo pasujące do charakterów) Cudowny filmik i ...no ... muszę wstawić na kocim forum
![]()
Duża.
Użytkownicy przeglądający ten dział: EwaMag, zuzia115 i 16 gości