aga66 pisze:Zakochałaś się Aniu ani chybi. Gratuluję zalogowania na telefonie, wow.
Agnieszka, a jak ich nie kochać?
Moderator: Estraven
aga66 pisze:Zakochałaś się Aniu ani chybi. Gratuluję zalogowania na telefonie, wow.

aga66 pisze:Aniu, ja ich nie mam u siebie a i tak się zakochałam, tak zaocznie. Takie słodkie kuleczki muszą znaleźć najlepsze domki na świecie.
Katarzynka01 pisze:aga66 pisze:Aniu, ja ich nie mam u siebie a i tak się zakochałam, tak zaocznie. Takie słodkie kuleczki muszą znaleźć najlepsze domki na świecie.
Ale możesz mieć, taką parkę

aga66 pisze:Dziewczynki ja już mam 3 takie parki w domu, tylko trochę starszeA na zewnątrz parek, że ho ho więc ... wiecie.

aga66 pisze:Ale dzielne maluszki, że już kuwetkować zaczynają. Kolejne kocie biedy, które żyją dzięki Ani

Czarnuszki to mają najcudowniejsze pysie, chociaż mój mąż uważa, że tylko nasza Kicia tricolorka ma najpiękniejszy aga66 pisze:Dziewczynki ja już mam 3 takie parki w domu, tylko trochę starszeA na zewnątrz parek, że ho ho więc ... wiecie.
Anna61 pisze:aga66 pisze:Ale dzielne maluszki, że już kuwetkować zaczynają. Kolejne kocie biedy, które żyją dzięki Ani
No niby tak, ale to darczyńcy czy wirtualni opiekunowie mają w tym swój udział, za co z serca dziękuję Wam wszystkim.![]()
Maluszki dzisiaj skończyły 4 tygodnie.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Małe czarne jest przekochane.
Gdy wejdę to już do mnie do nóg
![]()
aga66 pisze:Małe czarne to węgielek do zacałowaniaCzarnuszki to mają najcudowniejsze pysie, chociaż mój mąż uważa, że tylko nasza Kicia tricolorka ma najpiękniejszy
Katarzynka01 pisze:Czy Ty mnie aby nie kusisz tą czarnulką?

makrzy pisze:Jakie cudowne, puchate kuleczki, Aniu jesteś Wielka![]()
Napisz jak będziesz miała wyniki Milusia, on taki biedny i chorowity jest, żal kocurka

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 398 gości