Kobra w DOMU : )))))))))))))))))); proszę o zamknięcie wątku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 18, 2005 7:19

Myszka.xww pisze:to co, przerabiac ogloszenie? :twisted:

a mogłabys zostawic ? moze Kaparkowi sie poszczęsci?

Inżynierze gratuluję
:D :D :D
i życzę dużo szczęścia w nowym domu
Gość

Post » Czw sie 18, 2005 8:27

Anonymous pisze:
Myszka.xww pisze:to co, przerabiac ogloszenie? :twisted:

a mogłabys zostawic ? moze Kaparkowi sie poszczęsci?

Jasne 8) :D

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Pt sie 19, 2005 9:54

Gratuluję, Chiara. :ok: :D
I opowiadaj jaki to domek 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 19, 2005 18:06

ryśka pisze:Gratuluję, Chiara. :ok: :D
I opowiadaj jaki to domek 8)

Bardzo miła dziewczyna go wzięła, cztery lata temu odszedł jej pies i jeszcze są u niej jego zdjęcia w pokoju. Wie, że whiskas i kk to świństwa. Napisala mi w sms-ie, że Inżynier jest super tylko potrzebuje czasu :) Wczoraj spędzał dzień pod łóżkiem. I teraz Inżynier nazywa się Kjo.

I ogólnie mam dobre przeczucia co co tej osoby :)

Tylko tęsknie bardziej niż przypuszczałam, że będę...

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pon sie 22, 2005 13:01

Chiaro, co u Kobry?
Masz info, jak sie zadomowil Inzynier?

Myszka.xww

Post » Pon sie 22, 2005 18:43

Myszka.xww pisze:Chiaro, co u Kobry?
Masz info, jak sie zadomowil Inzynier?

Kobra z Chiarą te dwa potwory ganiają za osami. Już dwie osy wygoniłam z domu. Skąd one na IV piętrze do licha ? A Kobra taka dzika a od osy nie mogłam małpiszona odgonić. Normalnie nic a nic się nie bała ! Mnie oczywiście. Osy też nie.

Inżynier ok. Przesiedział dzień pod łóżkiem. A teraz czasem podchodzi a czasem ucieka. A w nocy wspina się na szafę i nie daje spać. Docierają się :)

Chiara

Post » Pon sie 22, 2005 23:54

Pomijajac osy :twisted:

to calkiem dobre wiesci :D

Myszka.xww

Post » Wto wrz 20, 2005 18:38

Kobry chyba nikt nie pokocha. Nie znajdę już chyba jej domu. Nie chce się oswoić a czas płynie... Miesiąc za miesiącem... Tylko prawdziwy idealista mógłby dać jej dom, czas i wyrozumiałość... I pozwolił jej żyć obok...

Chiara

Post » Czw wrz 22, 2005 7:30

Chiaro, sa tacy ludzie, naprawde.
Wiem, ze nielatwo - ale podniose watek, moze jednak....?
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

Post » Wto wrz 27, 2005 12:23

Chiara pisze:Kobry chyba nikt nie pokocha. Nie znajdę już chyba jej domu. Nie chce się oswoić a czas płynie... Miesiąc za miesiącem... Tylko prawdziwy idealista mógłby dać jej dom, czas i wyrozumiałość... I pozwolił jej żyć obok...

Czytam, że Kobra nadal w domku - każdy kot się oswoi. U mnie od lutego jest bardzo dzika kiedyś kotka, z miejsca, gdzie ludzie pokazali jacy potrafią byc bezwzględni. Przez długi czas moja Mamuśka na widok mojego syna ( chodzi o męską sylwetkę, bo przez mążczyzn te koty były zabijane ) czmychała pod wannę. Zresztą przez pierwsze miesiace ja jej także nie widziałam. Teraz - jeszcze ostrożnie jest i mizianko i gilanko, i pokazywanie tłuściutkiego :oops: śnieznego brzuszka, i mruczenie, i gruchanie. I zbieramy się do poszukiwań domku, o dziwo moje dziecko mnie nie popedza, co zawsze robi. Zdecydowanie Mamuśka jest jego ulubienicą. Minie zapewne jeszcze trochę czasu, kiedy Mamuśka zdecyduje się wskoczyć na kolana, ale to już ostatni element.

Więc i Kobra na pewno się oswoi.
Gość

Post » Wto wrz 27, 2005 18:28

Beliowen pisze:Chiaro, sa tacy ludzie, naprawde.
Wiem, ze nielatwo - ale podniose watek, moze jednak....?

Dziękuję...

Chiara

Post » Wto wrz 27, 2005 18:35

Anonymous pisze:
Chiara pisze:Kobry chyba nikt nie pokocha. Nie znajdę już chyba jej domu. Nie chce się oswoić a czas płynie... Miesiąc za miesiącem... Tylko prawdziwy idealista mógłby dać jej dom, czas i wyrozumiałość... I pozwolił jej żyć obok...

Czytam, że Kobra nadal w domku - każdy kot się oswoi. U mnie od lutego jest bardzo dzika kiedyś kotka, z miejsca, gdzie ludzie pokazali jacy potrafią byc bezwzględni. Przez długi czas moja Mamuśka na widok mojego syna ( chodzi o męską sylwetkę, bo przez mążczyzn te koty były zabijane ) czmychała pod wannę. Zresztą przez pierwsze miesiace ja jej także nie widziałam. Teraz - jeszcze ostrożnie jest i mizianko i gilanko, i pokazywanie tłuściutkiego :oops: śnieznego brzuszka, i mruczenie, i gruchanie. I zbieramy się do poszukiwań domku, o dziwo moje dziecko mnie nie popedza, co zawsze robi. Zdecydowanie Mamuśka jest jego ulubienicą. Minie zapewne jeszcze trochę czasu, kiedy Mamuśka zdecyduje się wskoczyć na kolana, ale to już ostatni element.

Więc i Kobra na pewno się oswoi.

Może. Może gdyby znalazła kogoś kto by ją pokochał i walczył o jej miłość albo zgodził się by po prostu żyła obok... Na razie czekamy na cud, na kogoś kto potrafi jej tyle z siebie dać. Kobra jest zdrowa i wesoła. I bezpieczna... Czasem kiedy śpi przytulona do innych kotów myślę, że tak spała z mamą i rodzeństwem zanim ktoś je zabił. Ona nie wie, ze teraz jest inaczej i nadal się boi...

Chiara

Post » Nie paź 09, 2005 20:35

Co słychać u pięknej, czarnej księżniczki? :)
Obrazek

ryśka

Post » Pon paź 10, 2005 7:55

ryśka pisze:Co słychać u pięknej, czarnej księżniczki? :)

Kobra bura jest :)
Gość

Post » Pon paź 10, 2005 8:05

No nieźle :oops: nie wiem dlaczego cały czas mam wrażenie, że kobra musi być czarna ;)

A co słychać u pięknej, burej księżniczki? :lol:
Obrazek

ryśka

[poprzednia][następna]