A i barlóg całkiem przyzwoity

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Świetna ekipa łóżkowaObawiam się, że to może być prawda - koty nam tylko udostępniają łóżka, a my łudzimy się, że to są nasze łóżka
" Ryży kudła" bardzo mi się podoba
Katarzynka01 pisze:Silverblue pisze:Świetna ekipa łóżkowaObawiam się, że to może być prawda - koty nam tylko udostępniają łóżka, a my łudzimy się, że to są nasze łóżka
" Ryży kudła" bardzo mi się podoba
Jaskier chodzi za mną jak piesekSpał snem głębokim w salonie, wystarczyło, że wyszłam. On też. W moim pokoju na łóżku rozwalone starszaki. Biedak chciał dołączyć, ale niestety źle zaczął - od wchodzenia na głowę Nemisi. Ciotka się wkurzyła i ochrzaniła małego (bez łapoczynów), wrócił więc ze mną do salonu.
Starszaki mi tyją w oczachJaskierek dostaje małe porcje kilka razy dziennie no i nie daj w takiej sytuacji pozostałym. No to daję, odrobinkę bo liczy sie akt ofiarowania
Ale złożenie tych malutkich porcji znajduje niestety swój wyraz w wadze.
Lepsze jest wrogiem dobrego, stara prawda. Kupiłam piękną szynkę, a Jaskierek na to - sama sobie to jedz! No i zjem, jutro będzie gulasz wieprzowy. Justyn właśnie pojechał po indyka, to mały lubi. Wołowinki nie chce nawet dotknąć.
Gdy robiłam sobie śniadanie mały jadł na kuchennym stole, dałam łyżeczkę naturalnego twarożku, zjadł z ogromnym smakiem![]()
Ja w ogóle mam wrażenie, że mieszkamy katem u własnych kotów
Gosiagosia pisze:Bo tak jest my jesteśmy służba dla kotów![]()
![]()
![]()
jolabuk5 pisze:Tak to jest, żyjemy i mieszkamy tak, jak koty pozwolą
Silverblue pisze:Katarzynka01, w pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobiePotem już doczytałam, ale i tak zaczęłam się zastanawiać czy ja bym umiała i jest taka szansa - gdybym zobaczyła na podłodze wielkiego włochatego pająka
Silverblue pisze:No to dokładnie tak jak ja
Katarzynka01 pisze:Idziemy na "pokolację" i miseczkę mleczka.
Jacyś tacy wszyscy jesteśmy dzisiaj ogłupiali. Pewnie pogoda. Justyn chodzi jak pijany przez zbyt niskie ciśnienie, koty śpią i jedzą, i znowu śpią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości