Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 19, 2025 23:03 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Świetna ekipa łóżkowa :1luvu: Obawiam się, że to może być prawda - koty nam tylko udostępniają łóżka, a my łudzimy się, że to są nasze łóżka 8O " Ryży kudła" bardzo mi się podoba :roll:
A i barlóg całkiem przyzwoity :lol:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Śro sie 20, 2025 7:13 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro sie 20, 2025 11:44 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Silverblue pisze:Świetna ekipa łóżkowa :1luvu: Obawiam się, że to może być prawda - koty nam tylko udostępniają łóżka, a my łudzimy się, że to są nasze łóżka 8O " Ryży kudła" bardzo mi się podoba :roll:

Jaskier chodzi za mną jak piesek :) Spał snem głębokim w salonie, wystarczyło, że wyszłam. On też. W moim pokoju na łóżku rozwalone starszaki. Biedak chciał dołączyć, ale niestety źle zaczął - od wchodzenia na głowę Nemisi. Ciotka się wkurzyła i ochrzaniła małego (bez łapoczynów), wrócił więc ze mną do salonu.
Starszaki mi tyją w oczach :roll: Jaskierek dostaje małe porcje kilka razy dziennie no i nie daj w takiej sytuacji pozostałym. No to daję, odrobinkę bo liczy sie akt ofiarowania :) Ale złożenie tych malutkich porcji znajduje niestety swój wyraz w wadze.
Lepsze jest wrogiem dobrego, stara prawda. Kupiłam piękną szynkę, a Jaskierek na to - sama sobie to jedz! No i zjem, jutro będzie gulasz wieprzowy. Justyn właśnie pojechał po indyka, to mały lubi. Wołowinki nie chce nawet dotknąć.
Gdy robiłam sobie śniadanie mały jadł na kuchennym stole, dałam łyżeczkę naturalnego twarożku, zjadł z ogromnym smakiem :)

Ja w ogóle mam wrażenie, że mieszkamy katem u własnych kotów :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Od: Śro gru 28, 2022 17:36

Post » Śro sie 20, 2025 11:45 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Gosiagosia pisze:Obrazek

Dziękuję Gosiu :1luvu:
I wzajemnie, miłego dnia :)
Jeśli chcesz powstrzymać zielony (nie)ład, podpisz petycję https://stopgreendeal.org/pl/

Katarzynka01

Post » Śro sie 20, 2025 12:31 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Katarzynka01 pisze:
Silverblue pisze:Świetna ekipa łóżkowa :1luvu: Obawiam się, że to może być prawda - koty nam tylko udostępniają łóżka, a my łudzimy się, że to są nasze łóżka 8O " Ryży kudła" bardzo mi się podoba :roll:

Jaskier chodzi za mną jak piesek :) Spał snem głębokim w salonie, wystarczyło, że wyszłam. On też. W moim pokoju na łóżku rozwalone starszaki. Biedak chciał dołączyć, ale niestety źle zaczął - od wchodzenia na głowę Nemisi. Ciotka się wkurzyła i ochrzaniła małego (bez łapoczynów), wrócił więc ze mną do salonu.
Starszaki mi tyją w oczach :roll: Jaskierek dostaje małe porcje kilka razy dziennie no i nie daj w takiej sytuacji pozostałym. No to daję, odrobinkę bo liczy sie akt ofiarowania :) Ale złożenie tych malutkich porcji znajduje niestety swój wyraz w wadze.
Lepsze jest wrogiem dobrego, stara prawda. Kupiłam piękną szynkę, a Jaskierek na to - sama sobie to jedz! No i zjem, jutro będzie gulasz wieprzowy. Justyn właśnie pojechał po indyka, to mały lubi. Wołowinki nie chce nawet dotknąć.
Gdy robiłam sobie śniadanie mały jadł na kuchennym stole, dałam łyżeczkę naturalnego twarożku, zjadł z ogromnym smakiem :)

Ja w ogóle mam wrażenie, że mieszkamy katem u własnych kotów :)

Bo tak jest my jesteśmy służba dla kotów :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Post » Śro sie 20, 2025 15:58 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Tak to jest, żyjemy i mieszkamy tak, jak koty pozwolą :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Śro sie 20, 2025 18:58 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Gosiagosia pisze:Bo tak jest my jesteśmy służba dla kotów :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

jolabuk5 pisze:Tak to jest, żyjemy i mieszkamy tak, jak koty pozwolą :D

Trudno się z tym nie zgodzić :) Trzeba się pogodzić :idea:

Na marginesie - już potrafię wskoczyć na blat kuchenny z podłogi 8O Takim jestem zdolnym kotkiem :kotek:

Katarzynka01

Post » Śro sie 20, 2025 20:51 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Katarzynka01, w pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie :lol: Potem już doczytałam, ale i tak zaczęłam się zastanawiać czy ja bym umiała i jest taka szansa - gdybym zobaczyła na podłodze wielkiego włochatego pająka :strach:

Silverblue

Post » Śro sie 20, 2025 20:54 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Silverblue pisze:Katarzynka01, w pierwszej chwili pomyślałam że piszesz o sobie :lol: Potem już doczytałam, ale i tak zaczęłam się zastanawiać czy ja bym umiała i jest taka szansa - gdybym zobaczyła na podłodze wielkiego włochatego pająka :strach:

:ryk: :ryk: :ryk:
Jak dla mnie pająk nie musi być duży i włochaty :strach:
Nienawidzę i panicznie się boję

Katarzynka01

Post » Śro sie 20, 2025 21:04 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

No to dokładnie tak jak ja :piwa:

Silverblue

Post » Śro sie 20, 2025 21:05 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Silverblue pisze:No to dokładnie tak jak ja :piwa:

Siostro :piwa:

Katarzynka01

Post » Śro sie 20, 2025 21:09 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Idziemy na "pokolację" i miseczkę mleczka.
Jacyś tacy wszyscy jesteśmy dzisiaj ogłupiali. Pewnie pogoda. Justyn chodzi jak pijany przez zbyt niskie ciśnienie, koty śpią i jedzą, i znowu śpią.

Katarzynka01

Post » Śro sie 20, 2025 22:39 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Katarzynka01 pisze:Idziemy na "pokolację" i miseczkę mleczka.
Jacyś tacy wszyscy jesteśmy dzisiaj ogłupiali. Pewnie pogoda. Justyn chodzi jak pijany przez zbyt niskie ciśnienie, koty śpią i jedzą, i znowu śpią.

Koty są mądre, trzeba brać przykład :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Czw sie 21, 2025 6:10 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Koty są mądre, bezwzględne i okrutne :twisted:
Jest godz. 7.07 a ja już po śniadaniu :strach: przede wszystkim koty po śniadaniu.
Ac9h gdybym ich nie kochała :)

Katarzynka01

Post » Czw sie 21, 2025 7:17 Re: Moje koty I/XX coup de foudre i pustka. Jednak Jaskier

Obrazek

Gosiagosia

[poprzednia][następna]