Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lip 31, 2025 11:34 Zaproponuj cenę - zajrzyj ,codziennie coś nowego

Lato rozleniwiło? To może rozruszamy Cioteczki nowym bazarkiem :wink:

Otrzymane przez Dobrą Duszę na ten cel fanty uwidaczniam poniżej i z ukłonem i zaangażowanie a choć pogawędkę proszę :D
Bazarek tradycyjnie na potrzeby kocim potrzebom u Lidki,a forma po raz pierwszy inna- klienci sami wyceniają i proponują ilość dukatów - ha :ok:
Licytacja fantów kończy się w niedzielę 31 sierpnia roku obecnego.
Obrazek

Część pierwsza - ciuchy

1.Sukienka o mięsistym materiale ,bardzo ciekawy fason i faktura ,zrobiona jest z zakladek,klasyczny zestaw czarno-biały,który do wszystkiego pasuje ( oprócz mojej figury :mrgreen: bo sama chętnie bym nabyła) w talii na płasko 36cm x 2 ( materiałda sie rozciągnąc, ale nie za wiele , pod pachami na płasko 40cm x 2
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Kliknijcie proszę w zdjęcie,rozmiary pozwoliłam sobie sfotografować ,aby nie zapomnieć lub nie pomieszac :lol:

2.Kapitalny ,wg mnie z lnu ( może być bawełna z lnem,ale na pewno materiał naturalny i przewiewny) kombinezon
ObrazekObrazekObrazek
Jak coś trzeba pomierzyć ,to śmiało proszę dać znać,bo rozmiar nie zawsze prawdę mówi :wink: - kupiła kocka :1luvu:

3.Spodnie w żywym kolorze,rozmiar na metce 40
ObrazekObrazek
Do spodni dorzucam,zrobione na szydełku w pasującym kolorze stringi bawelniane :mrgreen:
Obrazek

4.Lekka ,cienka bluzeczka,pasująca do spodni, na plasko pod pachami 44cm x 2

5. Fajna sztruksowa marynarka, na jesień jak znalazł, w kolorze beżowym albo caffe latte jak kto woli, pod pachami na płasko 48cm x 2 , długość od nasady szyi do nasady ogona (kurcze pisze jak przy psich cuichach :lol: ) 58cm, z tyłu rozporek, zapinana na jeden guzik

6. Kolejna marynarka sztruksowa , tym razem w kolorze jasnego kiwi , jasnej oliwki? , zapinana na guziki, model sportowy , z dwoma kieszonkami na guziki, szer pod pachami na płasko 46cm x 2 , długość od nasady szyi do nasady ogona 53cm :mrgreen:

7 I kolejna bardzo fajna marynarka na jesień
Pod pachami na płasko 51cm x 2 ,kolor oliwka,sztruks ,zapinana na 3 guziki

8.Sukienka koktajlowa ,materiał "niewiemco",ale fajnie wygląda,zapinana na zamek z tyłu,na biuście taka zakładka,nie wiem jak to nazwać,pod pachami na płasko 51cm x 2
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

9.Gruba ,aksamit,kolor brązowy z leciutkim prążkiem w kolorze podszewki ,czyli beżowym ,rozmiar na metce 44 ,pod pachami na płasko 51cm x 2 ,dwa guziki w kolorze podszewki i po kilka na mankietach,z tyłu dwa rozporki,bardzo ciepła. Na płasko mierzona pod pachami 50cmx 2,w talii 47cm,długość od nasady szyi 61cm ,tak mi wyszło z pomocnikiem :kotek:
Obrazek
W porannym oświetleniu będzie lepsze zdjęcia
[url=https:][url=https://postimg.cc/K1crjBJN]Obrazek[/url]ObrazekObrazekObrazekObrazek
Licytuje Atta za 20zl :1luvu: - koniec licytacji 31 sierpnia

Część druga- torebki
1. Torebka mała czarna z długim paskiem

2.Takze z długim paskiem koniakowo- pasiasta ,zapinana na zamek z kieszonkami .

Część trzecia - coś wymyślę :lol: - moje zasoby :mrgreen:

1.Czy mamy tu miłośników wiedzy o perfumach?
10 egzemplarzy z serii Perfumy ,wydane onegdaj przez Dagostini,papier kredowy,format A4
2.A czy mamy miłośników fantastyki ,starej fantastyki ?
Cztery numery z 1990 roku
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
3. Fantastyka - trzy numery z 1989 r.
4.Dziesiec egzemplarzy z roku 1986 fantastyki
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
5.Osiem numerów z roku 1991
6.Cztery numery z 1992 roku

Zapraszamy serdecznie :201461
Ostatnio edytowano Pt sie 08, 2025 10:25 przez alessandra, łącznie edytowano 56 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 31, 2025 16:07 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

To drugie to kombinezon :mrgreen: [kombinezon w 1 kawałku, spodnium = spodnie + żakiet/marynara]

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Czw lip 31, 2025 16:09 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

A sweterek w tygryski jakie ma wymiary? czy to jest wiskozowe?

Atta

Post » Czw lip 31, 2025 21:02 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

Atta pisze:To drugie to kombinezon :mrgreen: [kombinezon w 1 kawałku, spodnium = spodnie + żakiet/marynara]

A o widzisz,Pani,teraz już wiem , dziękuję - ja tylko kilka wieczorowa i kiecka dzienna umiem tozpoznac :ryk:

alessandra

Post » Czw lip 31, 2025 21:04 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

Atta pisze:A sweterek w tygryski jakie ma wymiary? czy to jest wiskozowe?

Metka niewidoczna,a miało być wyraźnie,oj

Z tego ,co pamiętam ,to chyba 42 ,ale jutro dokładnie zobaczę lub pomierzę ,może też i te ciapy wyjdą wyraźniej :lol: nie wiskozowa,taka miękka w dotyku,pluszowa bardziej ,choć bardzo cienka

alessandra

Post » Czw lip 31, 2025 21:12 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

a kup teraz niemożliw? bo by mi sie ten kombizon na wyjazd przydal , z wysylka natychmiastowa :D

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Pt sie 01, 2025 7:04 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

kocka pisze:a kup teraz niemożliw? bo by mi sie ten kombizon na wyjazd przydal , z wysylka natychmiastowa :D

Dla szanownego Klienta Fszystko :D
Już pakuje,a Ty wg uznania wplac ,proszę za kombinezon Lidce konto już podaje na PW i lecę tam dogadać szczegóy

alessandra

Post » Pt sie 01, 2025 11:44 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

Zauważyłam,że zdjęcia obrobione przez postimage bardzo tracą na jakości,nie widać tak wyraźnie np spisu treści,niestety ,trzeba wejść w zdjęcie i kliknąć pobierz oryginalne zdjęcie dopiero wówczas zobaczymy dobra jakość i będziemy mieć mozonosc przeczytania a także powiększenia

alessandra

Post » Pt sie 01, 2025 21:58 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

no to super , czekam na konto i zaraz wplacam :ok:

kocka

Post » Sob sie 02, 2025 7:15 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

kocka pisze:no to super , czekam na konto i zaraz wplacam :ok:

O rany , czekam i czekam na PW od wczoraj ,a dziś patrzę,że do siebie wysłałam :201429 :ryk:
Podeślij proszę na PW adres,do dziś wsadzę do paczkomatu ,u nas w sobotę wybierają ,może więc na pon będzie

alessandra

Post » Sob sie 02, 2025 22:10 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

wyslalam namiar , spoko , jade dopiero w sobote :D

kocka

Post » Nie sie 03, 2025 15:03 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,zapraszam do zabawy

alessandra pisze:
Atta pisze:A sweterek w tygryski jakie ma wymiary? czy to jest wiskozowe?

Metka niewidoczna,a miało być wyraźnie,oj

Z tego ,co pamiętam ,to chyba 42 ,ale jutro dokładnie zobaczę lub pomierzę ,może też i te ciapy wyjdą wyraźniej :lol: nie wiskozowa,taka miękka w dotyku,pluszowa bardziej ,choć bardzo cienka

Pluszowa?!! 8O Niby cienka, a jednak misiowata? Na ciężką zimę :roll: Wczuj się! pomacaj dokładnie :mrgreen: I ile ma szerokości na wysokości pach [bez naciągania dzianiny :ryk: ]

Atta

Post » Nie sie 03, 2025 16:25 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

Ale tam zaraz na zimę 8) Ja bym dziś chętnie coś misiowatego założyła, listopad u nas jest.
Ale no, za duże :kotek:

Silverblue

Od: Sob lut 10, 2024 18:51

Post » Pon sie 04, 2025 22:01 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

wyslalam ale cos nie ma odzewu 8O

kocka

Post » Wto sie 05, 2025 11:21 Re: Zaproponuj cenę - ot taki bazarek ,fantastyka i inne

kocka pisze:wyslalam ale cos nie ma odzewu 8O

juz wysłane :ok: dziękuję bardzo :1luvu: :1luvu:
Ostatnio edytowano Wto sie 05, 2025 11:59 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

[następna]