Emi, Pusia i Zuzia 10 część. Pusia chora

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 02, 2025 10:05 Re: Emi, Pusia i Zuzia 10 część. Pusia chora

Gosiagosia pisze:Obrazek
Serdecznie Was pozdrawiam :1luvu:

Proszę, proszę, jak to się wypoczywa :piwa: , ja też trochę drinkowałam, a raczej winkowałam po zejsciu z gór :D
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 02, 2025 10:25 Re: Emi, Pusia i Zuzia 10 część. Pusia chora

mir.ka pisze:

Proszę, proszę, jak to się wypoczywa :piwa: , ja też trochę drinkowałam, a raczej winkowałam po zejsciu z gór :D

Czasami trzeba się wyluzować a takie drineczki na plaży to rozkosz dla podniebienia i do tego cudownie chłodzą a jak poprawiają humor :ryk: :ryk: :ryk:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro lip 02, 2025 10:28 Re: Emi, Pusia i Zuzia 10 część. Pusia chora

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

Czasami trzeba się wyluzować a takie drineczki na plaży to rozkosz dla podniebienia i do tego cudownie chłodzą a jak poprawiają humor :ryk: :ryk: :ryk:

a co w nich jest? bo ja takich nie pijam, jak już to wino wytrawne, teraz na wyjeździe wypiliśmy takie z Bieszczad, nawet nie wiedziałam ,że tam jest winnica, a winko nawet dobre, choć cena :strach: , 115 zł za butelkę :placz:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lip 02, 2025 12:06 Re: Emi, Pusia i Zuzia 10 część. Pusia chora

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

a co w nich jest? bo ja takich nie pijam, jak już to wino wytrawne, teraz na wyjeździe wypiliśmy takie z Bieszczad, nawet nie wiedziałam ,że tam jest winnica, a winko nawet dobre, choć cena :strach: , 115 zł za butelkę :placz:

Aperol to włoski likier 11% jest w Biedronce za ok 60 zł.
Przepis na idealny Aperol Spritz jest bardzo łatwy: 3, 2, 1 i gotowe. 3 części Prosecco, 2 części Aperol i 1 część wody gazowanej. Odmierzając dokładnie, to 75 ml Prosecco, 50 ml Aperol i 25 ml wody gazowanej. Jeżeli w ogóle nie masz ochoty odmierzać, to kieruj się kolorem powstającego koktajlu. Do tego pomarańcza .

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

[poprzednia]