Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Jest Jolu![]()
Już tylko za tydzień obrony i koniec zajęć
pibon pisze:Oczywiscie, ze macie racje dziewczyny. Mi tez to sie nie podoba, choc mam nadzieje ze to wyfiokowanie bylo tylko ze wzgledu na rodzaj tanca moze? I tak niepotrzebne, no ale matka widac tak kieruje...
Ale mala jest swietniasta! Chcialabym ten taniec tez tak zatanczyc! Moze mi sie kiedys uda?:-)
Aniu, swietnie ze weekend wolny! Co porabiasz milego?
Stopa lepiej, dzieki choc to jest bardzo wolny proces, ojej... taka niby drobnostka a czlowiek jest wykonczony, chodzi krzywo i wszystko inne zaczyna bolec. Uwazajacie na swoje palce u stop! Ja juz boso nie bede chodzic po domu:-(
edit: Calineczko, jak sie czujesz dzisiaj? A Duza?
Katarzynka01 pisze:Tak a propos dzieci przebranych za dorosłych.
Zaczęliśmy oglądać serial na Disney+ - "Zniknięcie Kimmy Diore". Bardzo interesujący. Troszkę obok tych wszystkich miss gruszeczek, ale porusza zbliżony temat. Dziecięcy influencerzy, bezwzględnie wykorzystywani przez rodziców, głównie przez nadambitne matki. Te dzieci zmuszane do pracy - bo to jest ciężka praca nad wypromowaniem kanału yt, bez dzieciństwa, bez normalności. Dokładnie jak te wyfiokowane czterolatki na wyborach miss w swoich kategoriach wiekowych.
Okropne to.
Silverblue pisze:Jolu, świetne filmiki, urocze to
pibon, fajny musi być naprawdę ten mixer. Ciasto drożdżowe nawet wyrobi, nie trzeba się męczyć.
Ciekawe jak tam Ani poszło koszenie.
Katarzynka01, to jest smutne zjawisko, bo faktycznie o ile dziecko naprawdę ma jakieś talenty i pasje i rozwija je w ten sposób - to jest chyba ok, ale takie po prostu lansowanie, byle by na topie nieważne jakim kosztem, to jest właśnie takie okradanie z dzieciństwa. Na dorosłość przyjdzie czas, a gdzie beztroska, zabawy z koleżankami, zwykłe pohuśtanie się na huśtawce. Ale teraz to już i tak zupełnie inne dzieciństwo niż ja pamiętam. Każda chwila musi być zaplanowana, ciągle musi się coś dziać, ciągle wszystko się nudzi bo wszystkiego jest za dużo. No to pomarudziłam sobie, jak przystało na starą pannę z kotem na kolanachChociaż mój to nie jest nakolankowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], januszek, Majestic-12 [Bot] i 22 gości