Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zosia007 pisze:Witam
Przeczytałam Twoj wątek, widzę że mamy podobny problem choc u nas jeszcze fpl wyszedl bardzo wysoko więc wiadomo bylo ze i trzustka slabo dzialala. Tez mamy podejzenie chloniaka, moja kotka ma lat 16 wiec podobny wiek. Jak będziesz miała chęć to zajżyj i do mojego wątku, tam opisuje leczenie. Na chwile obecną widze poprawe, ale z jedzeniem tez jest problem. Widzę ze dopiero od wczorajszego wieczoru zaczeła sama podchodzic do jedzenia innego niz od czasu do czasu smieciowe chrupki royalla dla wybrednych u weterynarza. Nic innego nie chciala ruszyc wiec dawali co jadla. Zle bylo od 18 czerwca, dzis mamy 30 czerwiec i dopiero widac jakas poprawe.
Posmakowaly jej natomiast puszki Animonda integra dla diabetykow oraz gotowany indyk lub kurczak.
A z takich objawow niespotykanych to moja Zosia od bardzo dlugiego czasu gryzla wszelkiej masci kartony oraz kazda znaleziona folie, czy to koszulki, dokumenty, czy jakies opakowania od karmy, wszelkie siatki od zakupow wszystko co zwiazane z folią. Musielismy chowac doslownie wszystko. Teraz tego nie robi, wiec chyba usmierzala bol. A z dobrych oznak to chyba to ze zaczela z powrotem lizac moje wlosy lezac na mojej poduszce. Natomiast kilka razy dziennie spi pod lozkiem, ma tam zimno i ciemno, wychodzi na drapanie i teraz jedzenie, no i jak leki jej podaje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], JamesEmbet, sherab i 77 gości