Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:Bosz masz książki na wierzchu-u mnie by to nie przeszło,muszą być w bibliotece.Ale kotełek piękny
Sigrid pisze:meg11 pisze:Bosz masz książki na wierzchu-u mnie by to nie przeszło,muszą być w bibliotece.Ale kotełek piękny
Znaczy za szkłem?
U mnie przechodzi ledwo ledwo, wszyscy ledwo zipią od alergii, bo to kurzołapy. I są wszędzie, nawet w przedpokoju mam regały (bo swoją drogą kto wymyślił 8 m2 długiego przedpokoju? No coś trzeba było z nim zrobić sensownego.
Koteł jest wspaniały (takie cuda ze schroniska)
I ma cudowny charakter, gryzoń jeden.
meg11 pisze:Sigrid pisze:meg11 pisze:Bosz masz książki na wierzchu-u mnie by to nie przeszło,muszą być w bibliotece.Ale kotełek piękny
Znaczy za szkłem?
U mnie przechodzi ledwo ledwo, wszyscy ledwo zipią od alergii, bo to kurzołapy. I są wszędzie, nawet w przedpokoju mam regały (bo swoją drogą kto wymyślił 8 m2 długiego przedpokoju? No coś trzeba było z nim zrobić sensownego.
Koteł jest wspaniały (takie cuda ze schroniska)
I ma cudowny charakter, gryzoń jeden.
U mnie by zasikały momentdwa gady zostały i rywalizacja jeden 14 a drugi chyba 11 lat.
Masakra.
Sigrid pisze:Jestem tak zadowolona, że sobie nie wyobrażacie. Po ostatnich kropelkach do oczu (bo były już mocno niewyględne i wymęczone) Marlon przestał... smarkać. Ja wiem, to wszystko naczynia połączone, ale kotu ulżyło i mi ulżyło. Bo to charczenie, na które nic nie pomagało, było frustrujące, w dodatku naprawdę trudno o nocny wypoczynek z kotem, który MUSI spać ci na głowie i cały czas furczy. I kicha.
A Marlonek to jest koci Einstein, który doskonale wie, co mu pomaga. Coś tam pod nosem sarka podczas zakrapiania, ale doskonale wie, po co to wszystko, łapa ze szponem mu nie chodzi, leży cierpliwie i naprawdę wolę zakrapiać oczy jemu niż TŻtowi. Albo Młodemu. Albo mojemu Przyjacielowi. Im wszystkim gałki oczne uciekają gdzieś w głąb czaszki, a histeria dochodzi do Zenitu Doskonałego. A Pan Kot? Przewracasz na plecki, przemawiasz czule, minutka i po kłopocie.
Nie darmo wymyślono 10 powodów, dlaczego kot jest lepszy od faceta
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek i 39 gości