szukają domu - Katowice

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 16, 2005 15:30 szukają domu - Katowice

Szukam domu dla trzech podwórkowych kociaków :D
Kociaki mają około 2, 3 miesięcy. Zdjęć kotków niestety nie mam, brak aparatu cyfrowego. Jak to podwórkowe koty, są trochę brudne i zapchlone, wymagają też odrobaczenia. Jeden jest cały czarny, drugi czarny z białym brzuszkiem i łapkami, a trzeci burasek z białym brzuszkiem i łapkami. Są przekochane, dwa z nich dają się już głaskać.
Zależy mi na tym, aby kociaki znalazły domy, w których znajdą ciepło i nie będą musiały szukać jedzenia by przeżyć. Sama niestety nie mogę ich przygarnąć, gdyż mam już w domu dwa koty, również podwórkowe znajdki.
Jeżeli ktoś z okolic Katowic (tu mieszkam) byłby zainteresowany przygarnięciem takiego kotka, to proszę o kontakt na mail evelyna@vp.pl
Pozdrawiam
Evelyna (evelyna@vp.pl)

Post » Wto sie 16, 2005 18:00

Evelyna, kociaków tu u nas zatrzęsienie, dlatego trochę ciężko będzie Ci bez zdjęć. Może ktoś ze znajomych pomoże Ci?
Jak kotki reagują na ludzi? Nie są dzikuskami?
Moja pierwsza kocia miłość
za TM
Obrazek Obrazek
Nie tworzysz świata, jest on zastany. Można tylko ruszyć tyłek i coś zmieniać. (Anda)

kota7

Od: Czw sty 27, 2005 20:19

Post » Wto sie 16, 2005 21:52 kotki

Jeden z kociaków znalazł już dziś dom. W dalszym ciągu domu szukają dwa pozostałe.
Co do zdjęć, będzie ciężko. Niestety nie mam aparatu, a wszystkie okoliczne wyjechały na urlop :]
Kociaki są dzikuskami podwórkowymi, ale nie uciekają przed człowiekiem. Jeden daje się głaskać, ba, nawet lubi to :) Drugi jeszcze ucieka. Ale myślę, że to kwestia czasu. Do mnie kociaki podchodzą bez problemu, dokarmiam je.
Wiem, że sporo kotków szuka domu, ale mam nadzieję, że te dwa będą miały szczęście i ktoś je przygarnie.
Evelyna (evelyna@vp.pl)

Post » Śro sie 17, 2005 16:37

up
Gość