pibon pisze:Jak tylko jeszcxe maj ciezki to dacie rade![]()
Bulki dobre ale trzeba z maslem.
Ważne, że dają się zjeść!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Jak tylko jeszcxe maj ciezki to dacie rade![]()
Bulki dobre ale trzeba z maslem.
anka1515 pisze:To ja trzy grosze wtrącę
Może ktoś się odezwie co kupił te poszewki czy rzeczywiście są ok
Ja niedawno na temu zaczęłam kupować
To tak nie wyglada
Takie poduszki zamówiłam przyszła jedna inna druga wzór ten co zamawiałam
Ale tragedia
Oni maja specjalistów od zdjęć
Te poduszki nie maja takich kolorów
Są brązowo bure , paskudne
Dziś przyszedł tez baner , chciałam zakryć na dworze płot
Miał byc w pięknych kolorkach wodospad , rośliny
A jest buro czarne paskudne
Tez kilka innych rzeczy nie podoba mi się
Bluzka wyglądała fajnie a dziś odebrałam cześć zamówienia i kit
Paskudna , klapki tez rozmiary różne i zdjęcia inne przedstawiały
Zabawki jako takie dla kota ale cześć po obejrzeniu raczej trzeba przeróbek
Może odezwie się ktoś co kupił
pibon pisze:Bardzo fajna ta mata! Mi sie ostatnio udalo kupic cos podobnego tylko ze u mnie stoi na niej miseczka z woda, bo niektore kotelki lubia sobie lapki myc i bardzo rozlewaja. Juz mi panele napecznialy w kilku miejscach.
Ania, bardzo mocno przeciwzapalnie dziala kurkumina. Trzeba jednak brac przez dluzszy czas i zaczynac powoli, od nizszej dawki bo moze zoladek bolec niektorych. I musi byc z czarnych pieprzem suplement, bo pieprz zwieksza wchlanianie. Poczytaj o tym, zdrowa rzecz. U mnie w rodzinie niektorzy biora.
Sonia, a Tobie lekarz/fizjoterapeuta zalecil moze cwiczenia na kregoslup? Oczywiscie sa rozne schorzenia, rozne cwiczenia. Ja mialam dlugo chroniczny bol kregoslupa, dzien w dzien. Bylo to straszne. Zajelo mi blisko rok codziennych cwiczen by doprowadzic kregoslup do dobrej pozycji i by nacisk na nerw ustapil. Teraz nie musze juz cwiczyc codziennie i rzadko odczuwam bol. Polecam przylozenie sie do specjalnych cwiczen (ja mialam 2 tygodnie z fizjoterapeuta i wszystkiego mnie nauczyl) jesli w Twoim wypadku lekarz zaleca, bo to zaprocentuje
madrugada pisze:Problemy z kręgosłupem to choroba cywilizacyjna. Już małe dzieci mają pokrzywione kręgosłupy.
Anna2016 pisze:pibon pisze:Bardzo fajna ta mata! Mi sie ostatnio udalo kupic cos podobnego tylko ze u mnie stoi na niej miseczka z woda, bo niektore kotelki lubia sobie lapki myc i bardzo rozlewaja. Juz mi panele napecznialy w kilku miejscach.
Ania, bardzo mocno przeciwzapalnie dziala kurkumina. Trzeba jednak brac przez dluzszy czas i zaczynac powoli, od nizszej dawki bo moze zoladek bolec niektorych. I musi byc z czarnych pieprzem suplement, bo pieprz zwieksza wchlanianie. Poczytaj o tym, zdrowa rzecz. U mnie w rodzinie niektorzy biora.
Sonia, a Tobie lekarz/fizjoterapeuta zalecil moze cwiczenia na kregoslup? Oczywiscie sa rozne schorzenia, rozne cwiczenia. Ja mialam dlugo chroniczny bol kregoslupa, dzien w dzien. Bylo to straszne. Zajelo mi blisko rok codziennych cwiczen by doprowadzic kregoslup do dobrej pozycji i by nacisk na nerw ustapil. Teraz nie musze juz cwiczyc codziennie i rzadko odczuwam bol. Polecam przylozenie sie do specjalnych cwiczen (ja mialam 2 tygodnie z fizjoterapeuta i wszystkiego mnie nauczyl) jesli w Twoim wypadku lekarz zaleca, bo to zaprocentuje
Dziękuję, kiedyś czytałam o tej kurkumie....teraz biorę trochę tabletek, głównie metylprednizolon....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości