Mam nadzieję że u Nolinki ten brak apetytu to nic poważnego. Ale masz rację z wizytą u weta, lepiej iść niż później panikować.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Idealnie spakowana przesyłka![]()
Mam nadzieję że u Nolinki ten brak apetytu to nic poważnego. Ale masz rację z wizytą u weta, lepiej iść niż później panikować.
pibon pisze:Wycalowalabym te wygiete lapeczki!
ewkkrem pisze:A ja się boję czegokolwiek zamówić z zooplusa bo jak przyjdzie pudło z ... Nolinką w środku???
ewkkrem pisze:A ja się boję czegokolwiek zamówić z zooplusa bo jak przyjdzie pudło z ... Nolinką w środku???
Nul pisze:Cudna jest!ewkkrem pisze:A ja się boję czegokolwiek zamówić z zooplusa bo jak przyjdzie pudło z ... Nolinką w środku???
![]()
Silverblue pisze:Nolinka ma taki delikatny pysio, taki "dziewczęcy"
Może gdzieś kłaki siedzą w brzuchu, mam nadzieję że przyczyna okaże się prozaiczna. Ale puszek pilnuje
madrugada pisze:Silverblue pisze:Nolinka ma taki delikatny pysio, taki "dziewczęcy"
Może gdzieś kłaki siedzą w brzuchu, mam nadzieję że przyczyna okaże się prozaiczna. Ale puszek pilnuje
To prawda, ona jest taka wciąż młoda. Chyba geny ma po mnie, bo ja też długo nie wyglądałam na swoje lata, tak jak i moje dzieci.
Zakłaczenia raczej nie podejrzewam, bo nigdy nie wymiotowała kłakiem. Zobaczymy co powie wet w piątek.
jolabuk5 pisze:madrugada pisze:Silverblue pisze:Nolinka ma taki delikatny pysio, taki "dziewczęcy"
To prawda, ona jest taka wciąż młoda. Chyba geny ma po mnie, bo ja też długo nie wyglądałam na swoje lata, tak jak i moje dzieci.
Zakłaczenia raczej nie podejrzewam, bo nigdy nie wymiotowała kłakiem. Zobaczymy co powie wet w piątek.
Pysio ma słodki, i ten kolor futerka![]()
Oby to nie było nic powaznego!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 63 gości