Moderator: Estraven

Najpierw usłyszałam drapanie w karton i ... zobaczyłam małą mendę na karniszu drapiącą i próbującą dostać się na mebel 

Przynajmniej w tych strategicznych miejscach, bo bałam się że mój wariat coś sobie zrobi skacząc z meblościanki mimo że jest kanapa, a dwa że skacząc z szafy też wysokiej stojącej za łóżkiem wyląduje z impetem na mojej głowie 
ewar pisze:Czytam jakie toksyczne substancje są w produktach Shein i Temu, to włos mi się jeżyZ drugiej strony, gdzie kupić coś, co nie jest made in China?
Gosiagosia pisze:Cudne filmiki
Przy takiej aktorce to megałatwe
mir.ka pisze:
ale z niej akrobatka, aż strach co wyprawia![]()
![]()

Gratuluję wyobraźniSilverblue pisze:Świetnie wisi na tym karniszu![]()
ewkkrem, a ja zgapiłam od Ciebie i moją szafę dość wysoką też zdobią kartonyPrzynajmniej w tych strategicznych miejscach, bo bałam się że mój wariat coś sobie zrobi skacząc z meblościanki mimo że jest kanapa, a dwa że skacząc z szafy też wysokiej stojącej za łóżkiem wyląduje z impetem na mojej głowie
Nul pisze:Jak ona fajnie wygląda na tym karniszu
madrugada pisze:Niteczka jest po prostu kotem wysokopiennym
Często muszę wyrzucać ją z kuchni bo do gara chce wskoczyć

jolabuk5 pisze:Cieszę się, że portreciki Niteczki Cię ucieszyły! Nie było trudno je zrobić, bo modelka śliczna, a photoshop pomocny bardzo
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Cieszę się, że portreciki Niteczki Cię ucieszyły! Nie było trudno je zrobić, bo modelka śliczna, a photoshop pomocny bardzo
Bardzo, bardzo ucieszyły. A fakt, że Niteczka może ukraść trochę czasu nie tylko mnie ale i Tobie - ... jeszcze bardziej
![]()
Wracam do moich "pomysłów".
Otóż, wymyśliłam, że zamiast obskurnego kartonu w podniebnych rewirach mebli można tam ustawić książki! Wystarczy zapórka z obu stron. Może będę miała podniebną bibliotekę

jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Cieszę się, że portreciki Niteczki Cię ucieszyły! Nie było trudno je zrobić, bo modelka śliczna, a photoshop pomocny bardzo
Bardzo, bardzo ucieszyły. A fakt, że Niteczka może ukraść trochę czasu nie tylko mnie ale i Tobie - ... jeszcze bardziej
![]()
Otóż, wymyśliłam, że zamiast obskurnego kartonu w podniebnych rewirach mebli można tam ustawić książki! Wystarczy zapórka z obu stron. Może będę miała podniebną bibliotekę
Tylko będziesz musiała prosić Niteczkę o sciągnięcie z góry odpowiedniego tomu![]()
No to jeszcze Niteczkowe życzenia
Może nawet kupię Ci "Kury z grubej rury" autorstwa Pani Justyny Bednarek ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Cieszę się, że portreciki Niteczki Cię ucieszyły! Nie było trudno je zrobić, bo modelka śliczna, a photoshop pomocny bardzo
![]()
Tylko będziesz musiała prosić Niteczkę o sciągnięcie z góry odpowiedniego tomu![]()
No to jeszcze Niteczkowe życzenia
Niteczka przerobiona na kwoczkęJuż widzę jak szałaput "wysiedzi" na jajach
![]()
Ona podobno w poprzednim domku jadała żółtko z jaja ale o mnie nie chce.
Oj, moje kurczątko, ściągnę Ci z nieba każdy tomMoże nawet kupię Ci "Kury z grubej rury" autorstwa Pani Justyny Bednarek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Baidu [Spider], Google [Bot], Paula05 i 9 gości