Silverblue pisze:Oj mir.ka narobiłaś smaka - spaghetti ze szparagami![]()
A ja miałam wenę twórczą i zrobiłam sobie stroik wielkanocny, sprawdzone - kwiatki bezpieczne dla kota.
I na razie odpukać, stoi nienaruszony![]()
śliczny stroik
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Oj mir.ka narobiłaś smaka - spaghetti ze szparagami![]()
A ja miałam wenę twórczą i zrobiłam sobie stroik wielkanocny, sprawdzone - kwiatki bezpieczne dla kota.
I na razie odpukać, stoi nienaruszony![]()
Anna2016 pisze:Ja mam bardziej zwyczaj stroik na Boże Narodzenie robić....
A na Wielkanoc na stól stawialiśmy w domu ceramicznego baranka.....Rok temu szukałam już w sklepach i kwiaciarniach właśnie wielkanocnego baranka, takiego ceramicznego, z gliny, wiecie jak trudno kupić takiego?![]()
![]()
![]()
![]()
wszędzie zające, kury, koguty albo jajka, znaleźć baranka jest naprawdę trudno, a przecież to właśnie baranek jest symbolem religijnym a nie jajka albo zająć z uszami.....
![]()
![]()
Spooxterium pisze:Egwusia, no fajny ten baranek (ten bezchorągwiowy)
Silverblue pisze:Jolu, pibon, dziękuję, głowa na szczęście nie boli, a spotkanie było bardzo fajne, trzy razy koleżanka przekładała autobus i dopiero niedawno pojechałaLoco dostał oczywiście prezenty, wędkę z piórkami i piłeczki, a całą wizytę był grzeczny jak aniołek i nikt mi nie wierzy ze to łobuziak
pibon, oj szkoda ze tylko niedziela wolna, nie dziwię się że nawet się nie chce stroić. Ale odpoczywaj ile się da w tą niedzielę przynajmniej. A szop odwiedza Cię jeszcze w nocy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 87 gości