Moderator: Moderatorzy
Nas troje pisze:-jeśli zdjęcia będą nie takie, to trudno. Biorę udział w konkursie dla wspomnień i dlatego być może opis będzie też za długi (skracałam 3 razy) to też można go pominąć.
Ale to są koty po przejściach i razem też trochę przeżyliśmy. A potem jeszcze ich nowe domki...
Chikita pisze:Mam nadzieję, że te wybory będą kolejnym miłym dodatkiem do kolekcji miau-owych wspomnień.
Oby, to moje pierwsze jako organizatora i trochę momentami kulało
Chikita pisze:Nas troje pisze:-jeśli zdjęcia będą nie takie, to trudno. Biorę udział w konkursie dla wspomnień i dlatego być może opis będzie też za długi (skracałam 3 razy) to też można go pominąć.
Ale to są koty po przejściach i razem też trochę przeżyliśmy. A potem jeszcze ich nowe domki...
Mam nadzieję, że te wybory będą kolejnym miłym dodatkiem do kolekcji miau-owych wspomnień.
Oby, to moje pierwsze jako organizatora i trochę momentami kulało
alessandra pisze:Gratulacje![]()
![]()
Oprócz korony,co główkę obciąża, zwycięzców zapraszam do wyboru tulinkowych prezentów
![]()
Dla Miss i Mistera - zapraszam zwycięzców do osobistego wyboru -spośród poniżej zamieszczonych
-zestaw miękki poddupnik plus kocyk
Dla vice proszę Opiekunów o wybór z poniższych propozycji
Niechaj te kocyki będą symbolem dobrych duszków,które odeszły i posłużą innym.
kocyk o wymiarach 60cm X 60 cm
Proszę o wybór numerka i zapraszam na PW z danymi do wysyłki
Czy ktoś ma namiary na Frania,proszę zgłaszająca osobę o wybór prezentu i kontakt ze mną gdzie mam przesłać
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości