Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pibon pisze:Mowilam, ze zaden zwierzak Asi nie ruszy. Jednakze przezorny zawsze ubezpieczony
pibon pisze:U nas byl przedwczoraj w nocy w domu szop. Sforsowal ogrodzenie i wlazl do drodka drzwiczkami dla kotow. Obudzilo mnie strasznie glosne chrupanie. Znalazl orzechy ziemne w skorupkach kupione dla wiewiorek i chrupal moczac je w kociej fontannie:-)
aga66 pisze:W szkole powinni uczyć jak postępować w przypadku spotkania dzikiego zwierzęcia a uczą jaki kolor mają czułki jakiegoś owadaMoja córka dostała za to 1 bo powiedziała, że czarne a są grafitowe. To bardzo przydatna wiedza, przyznaję.
ASK@ pisze:Dziś zasnęłam w dzień. Zmiana czasu mnie powaliła. Nagle coś usłyszałam, zerwałam się i poleciałam do drzwi. Ktoś pukał. Ku mojemu zdziwku nikogo za nimi nie było.
Usłyszałam to pukanie znowu. Ale zza okna. To kawka mnie obudziła.
meg11 pisze:ASK@ pisze:Dziś zasnęłam w dzień. Zmiana czasu mnie powaliła. Nagle coś usłyszałam, zerwałam się i poleciałam do drzwi. Ktoś pukał. Ku mojemu zdziwku nikogo za nimi nie było.
Usłyszałam to pukanie znowu. Ale zza okna. To kawka mnie obudziła.
Boskie -w okno walą Asia do drzwi leci![]()
![]()
ASK@ pisze:Sen...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 48 gości