Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mziel52 pisze:A co to znaczy w opisie: mata z mlekiem na schodzenie dla kota?
Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:j, żeby to się już skończyło!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Wykombinowali, że inne nazwisko, to inny właściciel i można na rympał pobrać dwa razy za ten sam lokal.
W poniedziałek będzie chwila prawdy, albo nie będzie i znowu będą nas odsyłać od Annasza do Kajfasza![]()
A całymi latami płaci z tych dwóch nazwisk, a jednej nieruchomości jedno z nas. Raz ja, raz Justyn i wszystko ok. Szczęśliwie Justyn jest pedantem i w swoim kajeciku pilnie zaznacza wszystkie płatności co ułatwia później dotarcie do przelewu.
Ale ja nie o tym, ja o Temu chciałam![]()
Kupiłam posłanko dla kotów, takie
https://www.temu.com/pl/goods.html?_bg_ ... e_sn=10045
Jest dokładnie takie jak w opisie. Oczywiście wyprałam przed podłożeniem kotkom pod d...i
Kapitalne, mięciutkie, miłe w dotyku i kotom się spodobało. Mogę z przekonaniem polecić.
Pierwszy użytkownik
Katarzynka01 pisze:mziel52 pisze:To będzie łatwe, ale może wiesz co znaczy "zestaw pajaców męskich"? Bo ja już wiem
jolabuk5 pisze:Katarzynka01 pisze:jolabuk5 pisze:j, żeby to się już skończyło!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Wykombinowali, że inne nazwisko, to inny właściciel i można na rympał pobrać dwa razy za ten sam lokal.
W poniedziałek będzie chwila prawdy, albo nie będzie i znowu będą nas odsyłać od Annasza do Kajfasza![]()
A całymi latami płaci z tych dwóch nazwisk, a jednej nieruchomości jedno z nas. Raz ja, raz Justyn i wszystko ok. Szczęśliwie Justyn jest pedantem i w swoim kajeciku pilnie zaznacza wszystkie płatności co ułatwia później dotarcie do przelewu.
Ale ja nie o tym, ja o Temu chciałam![]()
Kupiłam posłanko dla kotów, takie
https://www.temu.com/pl/goods.html?_bg_ ... e_sn=10045
Jest dokładnie takie jak w opisie. Oczywiście wyprałam przed podłożeniem kotkom pod d...i
Kapitalne, mięciutkie, miłe w dotyku i kotom się spodobało. Mogę z przekonaniem polecić.
Pierwszy użytkownik
Uzytkownik zadowolony wyraźnie
Spooxterium pisze:Fjane posłanko, widać że milusie
FuterNiemyty pisze:Katarzynka01 pisze:mziel52 pisze:To będzie łatwe, ale może wiesz co znaczy "zestaw pajaców męskich"? Bo ja już wiem
Znow o polityce![]()
Legowisko fajne, wyglada na puchate, a miejscowka wyjatkowo trafiona, cieplo,milo.
Silverblue pisze:Legowisko fajne, szkoda że znacznie mnie metraż ogranicza.
A co do ściereczek, to w sumie ja bym chyba wolała "słuchalną", "kapryśnej" w żadnym wypadku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości