Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:Oby tylko sił wystarczyło, Aneczko! Staraj sie przynajmniej wysypiać!![]()
jolabuk5 pisze:Dzięki, Aneczko, pogoda ładna, ale na balkoning jeszcze za wcześnie, nie chcę, żeby mi się panny poprzeziębiały!![]()
jolabuk5 pisze:Dzięki, Aneczko, pogoda ładna, ale na balkoning jeszcze za wcześnie, nie chcę, żeby mi się panny poprzeziębiały!![]()
Gosiagosia pisze:jolabuk5 pisze:Dzięki, Aneczko, pogoda ładna, ale na balkoning jeszcze za wcześnie, nie chcę, żeby mi się panny poprzeziębiały!![]()
U nas słonecznie ale jest taki niezbyt miły wiatr.
MB&Ofelia pisze:A u mnie balkoning był, rano w słoneczku. I wiatr jest trochę od zawietrznej, więc wiatr nie wyziębiał.
Mnie trochę wyziębiło, na ptakach. Cóż, wiosna się dopiero zaczyna, na prawdziwe ciepełko trzeba jeszcze trochę poczekać.
https://demotywatory.pl/5291023/Tak-wla ... ada-wiosna
Silverblue pisze:U nas był tylko parapeting przy otwartym oknie. Nawet nie wiem czy wiało, ale faktycznie w słonku było ciepło.
. Anna2016, ja też życzę Ci dużo sił i również tego żebyś choć trochę czasu na odpoczynek wykroiła
Jolu, racja, lepiej trochę poczekać, bo co innego okno, a co innego jednak balkon.Wiosnę już mamy, więc coraz bliżej naprawdę ciepłe dni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Wojtek i 91 gości