Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
czitka pisze:Kochani,
pożegnamy Małgosię najpiękniej jak potrafimy.
Tak jak pisał Robert, uroczystość pogrzebowa Małgosi jest w Bełchatowie, 26-go marca, w środę o godzinie 12-tej.
Wszyscy, którzy zechcą się dołożyć do wspólnego pożegnania, proszeni są o przesłanie drobnej kwoty na moje konto.
Z przyczyn technicznych numer mojego konta przekazywać będzie Izka53, to do Izy proszę się zwracać na pw albo na FB, będzie rozsyłać. Mam po prostu totalnie zapchaną skrzynkę, nie ogarnę.
Część osób być może ma mój numer konta, więc wtedy bezpośrednio.
mir.ka pisze:czitka pisze:Kochani,
pożegnamy Małgosię najpiękniej jak potrafimy.
Tak jak pisał Robert, uroczystość pogrzebowa Małgosi jest w Bełchatowie, 26-go marca, w środę o godzinie 12-tej.
Wszyscy, którzy zechcą się dołożyć do wspólnego pożegnania, proszeni są o przesłanie drobnej kwoty na moje konto.
Z przyczyn technicznych numer mojego konta przekazywać będzie Izka53, to do Izy proszę się zwracać na pw albo na FB, będzie rozsyłać. Mam po prostu totalnie zapchaną skrzynkę, nie ogarnę.
Część osób być może ma mój numer konta, więc wtedy bezpośrednio.
raczej Ci co wpłacali dla Marysi to mają
izka53 pisze:to ja dodam tylko, że prosimy o wpłaty NAPRAWDĘ niewielkie. No i deklaracje do poniedziałku południa, gdyż wtedy musi być zamówiony i opłacony wieniec (przelewy mogą docierać później)
ewkkrem pisze:Brzydko przypomnę, że izka53 prosi o deklaracje. Musi wiedzieć jaką kwotą dysponuje.
izka53 pisze:to ja dodam tylko, że prosimy o wpłaty NAPRAWDĘ niewielkie. No i deklaracje do poniedziałku południa, gdyż wtedy musi być zamówiony i opłacony wieniec (przelewy mogą docierać później)
izka53 pisze:...
, kwotowe deklaracje nie są konieczne, wieniec będzie kosztował ok 500 zł. Problemem jest to, że mamy weekend, gdzie przelewy nie przechodzą, więc proszę tylko o krótkie info "wysyłam"
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 84 gości