W Raciborzu Miedonii ubyło jeden, a nie wróć. To u Justyna ubyło jeden, a przybyło u mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
FuterNiemyty pisze:Wspolczuje, poza uzeraniem sie z urzedem, to jeszcze kampania komornicza, tez maja ciekawe podejscia do tematu.
I jeszcze tematy poscielowe do tego. Gdzie Ty sie podziejesz, drugie loze?
jolabuk5 pisze:Oj, Kasiu, współczuję, co za kretyni w UM! Wysyłają zawiadomienie na nieaktualny adres, telefonu nie odbierają, a w dodatku nie wiedzą, co czynią i łamią przepisy.![]()
Mocne kciuki, żeby się wszystko udało odkręcic!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Silverblue pisze:Ja też nie zazdroszczę tych nerwów przeżytych. Dobrze że się wszystko wyjaśnić udało.
Tu ubyło, tam przybyło - jeśli coś gdzieś znika to pojawia się gdzieś indziej - wszystko zatem się zgadzaAle Ty to masz farta, między dwoma takimi futrzakami spać
izka53 pisze:Kasiu, zapewne sama już znalazłaś odpowiedź w googlach, mnie to zajęło 2 min (skopiowałam Twoje zapytanie i wkleiłam)
Jeżeli zmiana właściciela nieruchomości następuje w ciągu roku, podatek od nieruchomości zostaje podzielony na części, proporcjonalnie do czasu trwania obowiązku podatkowego.
jolabuk5 pisze:j, żeby to się już skończyło!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mziel52 pisze:Wykombinowali, że inne nazwisko, to inny właściciel i można na rympał pobrać dwa razy za ten sam lokal.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 77 gości