Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katia K. pisze:To może w ramach brunchu przynajmniej zająłby się nieproszonym gościem...
Spooxterium pisze:Katia K. pisze:To może w ramach brunchu przynajmniej zająłby się nieproszonym gościem...
Spooky wczoraj w ramach deseru pokolacyjnego upolował pająka, takiego z tych grubszych, nie wiedziałam co się dzieje bo już było ciemno, zapaliłam światło i wydarłam mu z pyszcza to truchło
Spooxterium pisze:No co, też byłam głodnaTu jeszcze lata nie ma a na tygodniu polowalimy na muchy po ścianach
Jego pierwsze w życiu. Pocieszyłam go, że w lecie będzie więcej
![]()
No, chyba wszyskie tak mająfajny kocio
a weranding chyba udany
Czarne są najfajniejsze,jeszcze trochę ,a będzie z Tobą dyskutował na różne tematy,wszystkie czarne gadają
alessandra pisze:Spooxterium pisze:Katia K. pisze:To może w ramach brunchu przynajmniej zająłby się nieproszonym gościem...
Spooky wczoraj w ramach deseru pokolacyjnego upolował pająka, takiego z tych grubszych, nie wiedziałam co się dzieje bo już było ciemno, zapaliłam światło i wydarłam mu z pyszcza to truchło
boszsz,nie dość ,że kot sam musi zdobywać pożywienie ,bo jeść nie dają ,to jeszcze żarcie zabierają z pycha
Ja nie wiem ,czy wszystkie te małe czarne tak mają,że do góry nogami się układają?Widziałam,że Spooky także
Atta,specjalnie dla Ciebie bez linku ,ale małe ,więc i tak musisz kliknąć
Atta pisze:alessandra pisze:Spooxterium pisze:Katia K. pisze:To może w ramach brunchu przynajmniej zająłby się nieproszonym gościem...
boszsz,nie dość ,że kot sam musi zdobywać pożywienie ,bo jeść nie dają ,to jeszcze żarcie zabierają z pycha
Ja nie wiem ,czy wszystkie te małe czarne tak mają,że do góry nogami się układają?Widziałam,że Spooky także
Atta,specjalnie dla Ciebie bez linku ,ale małe ,więc i tak musisz kliknąć
Fajowe ujęcieNie wiadomo czy wykrętasek taki czy to próba stania na głowie, ale jęzorek na wierzchu i packa tam któreś po zadku?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 140 gości